Savaitės horoskopas – vasario 26–kovo 4 d.

Įžengsime į pavasarį – kas mūsų laukia?
Snieguolės
Snieguolės / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžia bus gana įtempta. Iškils būtinybė rasti balansą tarp darbų ir poilsio. Ateinančios pilnaties užduotis Avino zodiako ženklo atstovams – atlikti būtinus pokyčius darbo procese ar darbinėje aplinkoje. Labai geras laikas rūpintis sveikata, keisti savo mitybos įpročius ir apskritai gyvenimo režimą.

Ateinančią savaitę pasistenkite fokusą nuo savęs perkelti į kitus. Tai itin tinkamas laikas grąžinti skolas. Ir jos nebūtinai turi turėti piniginę išraišką. Galbūt kažkas jums yra padaręs paslaugą ir dabar jūs galite atsilyginti tuo pačiu? O gal esate kažką stipriai įžeidę, supykdę ar įskaudinę? Dabar puikus laikas atsiprašyti, susitaikyti ir taip paleisti abipusę nuoskaudą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ateinančią savaitę jausitės stiprūs bei stabiliai stovintys ant žemės, neabejosite savo sprendimų teisingumu. Norėsite išreikšti savo valią. Pavojus – stengtis ją primygtinai primesti kitiems. Svarbu paisyti savo norų, bet jie neturėtų pažeidinėti kitų žmonių laisvės ar įsitikinimų.

Daugiausia dėmesio savaitės eigoje pareikalaus vaikai, meilės santykiai ir kūrybiniai projektai. Turite galimybę padaryti didžiulius pokyčius, jei jaučiate, jog tam atėjo laikas. Tai taip pat laikas, kai galite pagaliau realizuoti savo sumanymus ir pamatyti praktiškus rezultatus bei gauti materialius apdovanojimus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ateinančios savaitės pilnatis itin svarbi Dvynių zodiako ženklo atstovams. Pagrindinis fokusas, tai ypač aktualu savaites pabaigoje, jau įvykus užtemimui, bus nukreiptas į šeimą, namus, šeiminius santykius. Įvykiai stipriausiai palies būtent šias temas.

Tai gali pranašauti vaiko gimimą, kraustymąsi, nekilnojamojo turto įsigijimą, pokyčius bendravime su jums svarbiais žmonėmis. Dėmesio pareikalauti gali tėvų sveikata. Savaitės pradžia gana įtempta, įtampa augs iki pat pilnaties momento. Savaitės galas, jau įvykus pilnačiai, emociškai bus daug lengvesnis laikas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kadangi pilnatis įvyks jūsų trečiajame būste, bus itin svarbu atkreipti dėmesį į savo kasdieninę veiklą, mintis, žodžius. Paklauskite savęs: ar visa tai atitinka jūsų ateities viziją ir planus? Ar kasdieniai veiksmai priartina ar nutolina jūsų ateities viziją?

Bus labai svarbu užduoti sau šiuos klausimus ir nuoširdžiai į juos atsakyti. Ir tuomet imtis pokyčių tuojau pat, nes trečias būstas yra susijęs su šiuo momentu. Reikalingi pokyčiai gali būti susiję su jūsų kasdienėmis mintimis bei darbais, aplinka, su kuria bendraujate, išsilavinimu, informacija į kurią koncentruojatės.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtai spręs klausimus, susijusius su pinigais, energetiniais mainais ateinančią savaitę. Pajausite būtinybę keisti savo požiūrį į pinigus. Kils vidiniai klausimai susiję su pinigų uždirbimu ir tai, kaip juos leidžiate, ar teisingai juos paskirstote.

Geras laikas pamatyti, kas blokuoja piniginius srautus jūsų gyvenime. Įsivertinkite, ar vyrauja balansas tarp to, kiek gaunate iš kitų ir kiek patys atiduodate energijos. Juk pinigai tėra tik viena iš energijos išraiškų. Jei jaučiate vidinį disbalansą šioje sferoje, būtinai imkitės pokyčių, laikas tam itin geras. Galbūt reikia daugiau duoti kitiems, paaukoti, o gal atvirkščiai, praktiškiau pradėti žiūrėti į pinigus, išmokti taupyti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ateinančios dvi savaitės itin svarbios visoms Mergelėms. Pilnatis vyks jūsų zodiako ženkle. Turite galimybę įvykdyti stiprius asmeninius pokyčius. Stipriausi pokyčiai ko gero įvyks jūsų asmeniniuose santykiuose ir apskritai santykiuose su kitais žmonėmis.

Gali iš esmės keisti požiūris į bendravimą, bendradarbiavimą. Šiuo metu koncentruokitės į save, įsiklausykite į save ir supraskite, ką galite pakeisti, kad jūsų gyvenimas pagerėtų. Šie pokyčiai gali būti susiję tiek su jūsų išvaizda, tiek su sveikata ir gyvenimo būdu, tiek su darbo ar santykių sferomis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ateinanti savaitė bus labai dvasingas laikas arba laikas, kai jausitės itin vieniši. Viskas priklausys nuo jūsų požiūrio ir pasirinkimų. Pokyčiai visų pirma prasideda jūsų viduje, jūsų pasąmonėje. Šiuo metu viskas prasideda nuo jūsų noro ir gebėjimo paleisti praeitį ir tą emocinį krūvį, kuris neleidžia jums būti laimingiems.

Šios savaitės užduotis pamatyti ir keisti pasenusius mąstymo bei elgesio šablonus, paleisti praeities skausmą. Būtent praeities paleidimas, padės pašalinti emocinius blokus, kurie neleidžia į gyvenimą pritraukti, tai ko trokštate. Daugiau laiko skirkite pabūti vieni, atsiriboti nuo kasdienių rūpesčių. Tai itin aktualu savaitės pabaigoje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionams tai laikas, kai reikia keisti ideologiją ir su tuo susijusius ateities planus bei lūkesčius. Ypač lūkesčius, susijusius su draugais, bendraminčiais. Tai laikas, kai reikia būti socialiai orientuotiems. Reikia bent trumpam nueiti nuo savo norų, aistrų ir susitelkti ties daugumos gerove bei jų siekiais.

Geras laikas, jei esate politikoje, jei jūsų veikla susijusi su labdara, įvairių organizacijų, bendruomenių, asociacijų veikla. Jei jau kurį laiką brandinote projektą, susijusi su išvardintomis temomis, labai didelė realizacijos tikimybė ateinančią savaitę.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Labai svarbus laikas Šauliams, ypač savaitės pabaiga, nes pilnatis įvyks kardinalioje ašyje. Pokyčiai, vykdomi šiuo metu, darys labai stiprią įtaką, kaip jus mato ir priima kiti žmonės. Tai taip pat gali veikti socialinio statuso pasikeitimus.

Gali stiprinti arba griauti jūsų reputaciją. Jei pasiduosite iliuzijoms ir norui susireikšminti – jūsų autoritetas nukentės. Ir atvirkščiai, jei už jus kalbės jūsų darbai, o ne tušti žodžiai, jei būsite atidūs ir rūpestingi kitiems, jūsų autoritetas gali labai sustiprėti, kas lems labai teigiamus ir reikšmingus pokyčius karjeroje.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Laikas pradėti rimtai galvoti apie savo ateitį. Aiškiai ją įsivaizduoti. Ar esate sau išsikėlę konkrečius tikslus? Kaip jūsų gyvenimas turėtų keistis po metų, penkių, dešimties? Tai esminiai jūsų klausimai ateinančią savaitę.

Jei neturite aiškios ateities vizijos, konkrečių ateities planų – tiesiog būtina juos formuoti, išsigryninti. Juk visų Ožiaragių dvasinė užduotis yra kelti sau aiškius tikslus ir atkakliai jų siekti. O pasiekus, padovanoti žmonijai praktišką sistemą, kaip tai padaryti. Jei turite aiškią ateities viziją, gali prireikti daryti kažkokius pakeitimus, korekcijas ateities siekiuose.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ateinančios savaitės fokusas bus nukreiptas į bendrą biudžetą arba svetimus pinigus. Tai itin aktualu, jei gaunate finansinį palaikymą, pagalbą iš kitų, jei kažkas investuoja į jūsų verslą ar projektus. Tai itin kritinis laikas. Labai svarbu viską detaliai apgalvoti, įsivertinti visus faktus, atkreipti dėmesį į mažiausias smulkmenas.

Netinka jokie žodiniai susitarimai, būtina viską įteisinti, pasirašyti sutartis. Pažadai bus tušti, nuvils ar net pridarys nuostolių, kurie bus matomi jau kitą savaitę. Svarbiausius darbus atlikite savaitės pradžioje. Savaitės vidurys ir pabaiga daug mažiau tinkami svarbiems darbams.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nusimato stiprūs pokyčiai partnerystėje. Ateinančią savaitę jus būsite labiau pokyčius priimanti pusė, nei juos veikianti. Gali būti, jog jūsų antroji pusė ar simpatija pagaliau ryšis jums pasipiršti ar kitaip prisipažins jausmuose ir jūsų svajonė išsipildys.

Deja, vis tik labiau tikėtini nusivylimai susiję su asmeniniais ar kitokiais santykiais. Stipri Neptūno įtaka gali įtraukti jus į iliuzijų pasaulį ir nerealistiškus lūkesčius iš partnerių, kas ilgainiui lems nusivylimą ir liūdesį. Įtampą santykiuose tai pat gali paskatinti išaiškėjusios paslaptys, anksčiau nuo jūsų nuslėptos svarbios detalės. Labai svarbu nepasiduoti fantazijų traukai, stengtis objektyviai matyti partnerius, žmones su kuriais bendraujate, propaguoti praktišką požiūrį į santykius. Galite pajausti itin didelę trauką svaigalams.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius