-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – gegužės 12–13 d.

Smagių ir saugių poilsio dienų! Gera nuotaika užkrėskite artimuosius ir draugus.
Šeima gamtoje
Šeima gamtoje / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia aktyvus ir dinamiškas savaitgalis, tačiau nesitikėkite, kad viskas eisis lyg sviestu patepta. Gali tekti ir pakonfliktuoti ir susidurti su vienokiais ar kitokiais trukdžiais. Tačiau Mėnuliui esant jūsų ženkle, jėgų užteks viskam. Turėsite nemažai progų atskleisti geriausias ir ryškiausias savo savybes – drąsą, ryžtą, iniciatyvą, atkaklumą, savarankiškumą. Būtent jos nuties jums kelią į sėkmę šiomis dienomis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Yra didelė tikimybė, jog šį savaitgalį, ypač šeštadienį, teks susidurti su itin valdingais ir arogantiškais žmonėmis. Ko gero, jie norės palenkti jus savo valiai, darys jums ne mažą spaudimą, tad lengva nebus. Turėsite net kelis pasirinkimus: pasitelkti Marso jėgą ir nuožmiai pasipriešinti priespaudai, susidraugauti su Merkurijumi ir gudrumu stengtis paimti oponentą arba tiesiog pasiduoti laiko tėkmei ir laukti, kol sudėtingesnis metas baigsis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių zodiako ženklo atstovų savaitgalis, ko gero, bus spalvingas. Šeštadienį netrūks polėkio ir draugų kompanijos. Domins naujos galimybės, smagu bus dalyvauti kolektyvinėje veikloje, tačiau norėsis ir lyderiauti, būti ryškiems bei matomiems. Labai tikėtina, jog bičiulių rate kils tam tikri nesusipratimai, užvirs ambicijų kovos. O štai sekmadienis pradėsite visur ieškoti naudos, piniginiai klausimai taps labai aktualūs.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Labai gali būti, jog savaitgalį teks skirti darbui, o ne poilsiui. Iš vienos pusės, tai vargins ir erzins, nes norėsis leisti laiką su šeima ir draugais. Kita vertus, tai metas kai atkaklios pastangos ir nuoseklus darbas gali duoti neįtikėtinai gerų rezultatų ir didžiulį postūmį jūsų profesinėje veikloje. Šeštadienį galimi konfliktai su vyresniais, autoritetingais žmonėmis, greičiausiai vyrais. O sekmadienį didesnė traumų tikimybė.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams nusimato giedras ir sėkmingas savaitgalis. Šiuo metu norėsis atsiplėšti nuo kasdienybės ir pasinerti į filosofinius klausimus, norėsis ieškoti prasmės, suprasti priežasties ir pasėkmės dėsnį. Tai išties geras laikas tam, galimos puikios įžvalgos, atsakymai į jus varginančius klausimus. Tiesa, šeštadienį aplinkybės gali kiek prasilenkti su vidiniais poreikeis, bent trumpam, ko gero, reikės grįžti prie žemiškų darbų bei rūpesčių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laukia gana konfliktiškas savaitgalis. Šiomis dienomis reikia stengtis neprovokuoti aplinkinių pykčio. Ko gero, bus sunku susitvardyti ir nesivelti į ginčus su šeimos nariais bei bičiuliais. Visgi pasistenkite susilaikyti nuo kritikos ir teisimo, kitaip ilgam galite susigadinti artimus santykius. Pasilinksminimams ir bičiulystei tinkamesnis bus sekmadienis, tačiau šiuo metu didesnė traumų tikimybė.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Santykiai, ko gero, pareikalaus daugiausia Svarstyklių dėmesio šiomis dienomis. Šeštadienis puikiai tiktų dalykiniams susitikimams, kuomet reikia spręsti svarbias problemas, narplioti sudėtingus klausimus. Užteks jėgų ir ryžto kovoti už teisybę. Sekmadienį, regis, fokusas nukryps į asmeninius santykius. Viskas būtų neblogai, jei ne partnerio užsispyrimas ir kategoriškumas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitgalį Skorpiono zodiako ženklo atstovams daugiau dėmesio reikėtų skirti sveikatai. Bus svarbu įsiklausyti į kūno siunčiamus signalus; jei juos ignoruosite, jau šeštadienio vakarą susidursite su nemaloniomis pasekmėmis. Ypač suklusti turėtų tie Skorpionai, kurie turi problemų su stuburu, sąnariais, sausgyslėmis, dantimis, oda. Sekmadienį būkite itin atidūs keliuose.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Kūryba, vaikai ir meilė – tai viskas, ko Šauliams norėsis šiomis dienomis. Darbai nueis į antrą planą. Profesiniai klausimai, ko gero, jūsų visiškai nedomis, nebent jūsų darbinė veikla yra glaudžiai susijusi su kūryba. Tiesa, šeštadieniu mėgautis gali trukdyti buitiniai rūpesčiai, kurie užgrius tarsi iš giedro dangaus. Sekmadienis bus labai aktyvus ir dinamiškas, sunku bus neprarasti saiko jausmo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Geriausia, ką galite padaryti šiuo metu, tai besikaupiančią vidinę įtampą panaudoti intensyviam fiziniam darbui. Tinkamas laikas smulkesniems remonto darbams, kurie reikalauja kruopštumo, ar veiklai, susijusiai su žemės darbais. Seksis puoselėti ir gražinti savo aplinką. Tačiau sunku bus susilaikyti nuo kritikos, atrodys, jog šeimos nariai daro viską, kad tik išvestų jus iš kantrybės bei išprovokuotų ginčą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitgalį Vandenio zodiako ženklo atstovus vilios pramogos, įdomios pažintys, nauja informacija. Tai judrus laikas, kuomet, ko gero, neišvengsite trumpesnių ar ilgesnių išvykų, kelionių. Geras laikas stiprinti ryšius su giminaičiais ar bičiuliais, ypač su tais, su kuriais praeityje turėjote konfliktų ar kitokių problemų. Galbūt atėjo laikas viską išsiaiškinti ir pagaliau užkasti karo kirvius?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šį savaitgalį tikrai neliks pamiršti piniginiai reikalai. Ko gero, norėsis išlaidauti, tačiau aplinkybės nepalaikys šio jūsų noro. Atvirkščiai, Žuvų zodiako ženklo atstovams reikės įjungti taupymo programą ir tapti gana ekonomiškiems. Tinka investuoti tik į kokybiškus, gerai apgalvotus pirkinius. Jei skubėsite, tikrai nusivilsite. O štai sekmadienį netikėtai gali užgriūti darbiniai rūpesčiai, kuriuos reikės spręsti tuoj pat.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius