Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio horoskopas – spalio 9–10 d.

Emocingos, pilnos idėjų ir įžvalgų. Tokios bus šio savaitgalio dienos.
Katė
Katė / 123RF.com nuotr.

Rytas išsiskirs poreikiu kažką iš esmės nuspręsti, keisti čia ir dabar, tarsi naujai pradėti gyvenimą, tačiau jeigu norėsite tai ir įgyvendinti, turėtumėte suskubti iki vėliausiai 9 val. 06 min., kuomet prasidės vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas.

Dar prasmingiau būtų dieną skirti apmąstymams, o veiksmus atidėti vakarui, po 18 val. 24 min., kuomet Mėnulis pereis iš paslaptingojo, galingojo Skorpiono Zodiako ženklo į su optimizmu, išmintimi, plėtra ir teise siejamą Šaulio Zodiako ženklą.

Šeštadienio dieną skirkite daugiau poilsiui, savianalizei bei nuoširdiems, giliems pokalbiams, galbūt skausmingiems, tačiau prasmingiems atsivėrimams, asmeninių santykių kokybės paieškai siekiant susitarti, rasti dermę, būdus sugyventi, siekiant atliepti be jokių lūkesčių.

Emocijų perteklių vertėtų panaudoti fiziniam darbui, tvarkymuisi ar lengvai mankštai, maloniam pasivaikščiojimui. Vakare daug kas jau atrodys kitaip ir tai puikus metas gerai naujos kokybės santykių pradžiai. Puikus laikas susitikti su išmintingais žmonėmis, galbūt atvykusiais iš toliau, o gal ir patiems leistis į tolimesnę kelionę, vieną iš gyvenimo nuotykių, iš naujo atrasti pasaulio grožį, atverti mokslo tiesas, atsikratyti baimių, išgryninti pasaulėžiūrą, grįžti prie fundamentalių tiesų, savo šaknų.

Sekmadienį tendencijos išliks tos pačios, tad verta jį prasmingai atšvęsti, aplankyti jums šventas vietas arba imtis tos veiklos, kuri nuoširdžiai jums rūpi.

Šeštadienį palanku dėvėti pilkų, pilkai-melsvų, tarsi maskuojančių atspalvių drabužius, ryšius palaikyti padės serpantinas. Maistas turėtų būti lengvas, tarsi „orinis“, o svarbiausia, maloniai kvepėtų – valgykite daugiau vaisių, daržovių, žalumynų, mėgaukitės jų kvapais. Atsisakykite maisto, kurio kvapas nors kažkiek atstumia.

Sekmadienį jūsų maldas pasaugos ir idėjas apginti padės raudonos su juoda, „nuodingos“ geltonai-žalios spalvų elementai aprangoje, tamsiai raudonas jaspis. Verta papasninkauti, o jeigu valgote – užtektų pasitenkinti ir tik juoda duona, pienu ar raugintais jo produktais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Turbūt pagrindine tema taps santykiai ir meilės reikalai – būsite pilni įvairiausių jausmų, tačiau pirmiausia juos vertėtų išgyventi patiems, suvokti, ką kas jums reiškia – per kitus turite galimybę geriau pažinti save.

Šeštadienį tvarkykite, pabaikite jau pradėtus darbus, o vakare pasijausite puikiai – būsite suprasti ir mylimi. Sekmadienį verta paieškoti to, kas suteiktų daugiau prasmės gyvenime.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tęsiasi pilnos darbų ir rūpesčių dienos, kuomet tenka spręsti viską iš karto – tiek darbo, tiek sveikatos, tiek buitinius bei asmeninių santykių reikalus.

Iki vakaro šeštadienį pabaikite ką pradėję, daugiau laiko skirkite apmąstymams ir sveikatos klausimams, raskite laiko ir antrajai pusei – užsitarnausite daug žadantį vakarą ir prasmingą poilsį sekmadienį.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šeštadienį norėsite nuveikti kuo daugiau, įveikti užgriuvusius darbus, buities rūpesčius, tačiau ieškokite būdų įtraukti į veiklą ir mylimą žmogų, vaikus, antraip visiems gresia perdegimas.

Šeštadienio vakarą pasistenkite skirti antrajai pusei, nuoširdžiam pokalbiui, aplankykite jums svarbias vietas, susitikite su jums svarbiais asmenimis. Su prasmingais santykiais siekite ir sekmadienį.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Panašu, kad abi dienas turėsite ką veikti namuose – puikus laikas jų gražinimui, atnaujinimui, saugios, jūsų poreikius tenkinančios, kūrybingos erdvės kūrimui.

Ir vis dėlto, šeštadienį vertėtų rasti daugiau laiko saviraiškai, poilsiui, tai veiklai, kuri jus stiprina, suvokimui, kas jus džiugina, o sekmadienį rūpės sielos reikalai, galimybė atliepti kitų žmonių poreikius, pasirūpinti silpnesniais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Panašu, kad savaitgalį pavyks atidėti darbus ir abi dienas skirti daugiau šeimos, namų, asmeniniams reikalams.

Šeštadienį iki vakaro sutvarkykite visus namų, buitinius reikalus, o vakarą ir sekmadienį būsite pilni polėkio ir noro prasmingai praleisti laiką su mylimu žmogumi, tačiau būkite atsargesniais bendraudami, vairuodami, kelyje – venkite skubos, laikykitės taisyklių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kadangi veiklos turite turbūt porai metų, šeštadienį būsite linkę skirti visokiems susikaupusiems smulkiems reikalams, pirkiniams, finansiniams dokumentams tvarkyti, tačiau susilaikykite nuo rimtų išlaidų ar skubotų sprendimų, imkitės tik to, ką reikia užbaigti. Vakare būsite pilni geriausių jausmų artimiesiems.

Sekmadienį būtų prasminga praleisti su šeima, aplankyti tėvus, jums brangias vietas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasaugokite save ir geriausius savo norus, nes laikas sudėtingas, reikalaujantis atsigręžti į save, pergalvoti visa tai, kas su jumis vyksta ir vyko.

Šeštadienį verta labiau pasirūpinti savimi, sveikata, pasigilinti į savo ir savo kūno poreikius, tačiau susilaikykite nuo skubotų išlaidų. Vakaras ir sekmadienis palankus susitikti vaikystės draugus, aplankyti jums brangias vietas, tiesiog ilsėtis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Labai įdomios dienos, kaip ir visa ateinanti savaitė, kurią vertėtų išnaudoti giliai savianalizei, giliausių savo kūno poreikių suvokimui, ryšio tarp fizinio ir sielos pamatymui.

Šeštadienio ryte galite pagaliau išspręsti seniai jus kamavusį klausimą, dieną skirkite daugiau kūrybai, jausmų saviraiškai, o vakare galite sulaukti mylimo žmogaus dovanos. Sekmadienį skirkite mokslams.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitgalio dienos skirsis kaip diena ir naktis – šeštadienį būsite linkę ramiai tūnoti kažkur atokiau nuo visų, tačiau jau vakare pajausite norą šiek tiek daugiau duoti pasauliui, pasirūpinti kitais, jums brangiais žmonėmis, tėvais, dalintis savo kūryba ir jausmais.

Sekmadienis bus pilnas džiugaus gyvenimo pilnatvės suvokimo – dalinkitės savo optimizmu ir pasaulis jus palaikys.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitgalio planus reikėtų padalinti į dvi aiškias dalis – šeštadienį išbaigti jau pradėtus reikalus, pabaigti tvarkyti draugų ar bendruomenės, kitų jums patikėtus reikalus, grąžinti skolas ar tvarkyti finansinius dokumentus.

Vakarą ir sekmadienį skirkite poilsiui bei susivokimui to, kas vyksta su jumis ir aplink jus, apibendrinimui – verta paieškoti ilgalaikių problemų esminių sprendimų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Daug kas keičiasi jūsų planuose ir gyvenime, mintys ir suvokimai, žinios ir naujienos verčia jus nuolat būti pasiruošus pokyčiams ir savirealizacijos, savo vietos pasaulyje paieškoms.

Tai labai transformuojantis laikas ir savaitgalis gali tapti žingsneliu į tai per sąmoningumą, gebėjimą suvokti, kad galite atlaikyti ir išmanote daugiau, nei tikėjotės. Sekmadienį sulauksite vertingų draugų pamokų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai galimybių ir tuo pačiu esminių pasirinkimų laikas, kuomet padarytos klaidos gali ilgai skaudėti, todėl savaitgalį bus svarbus budrumas, pasaugokite savo turtą, resursus, tai, ką turite sielai brangaus, kas suteikia gyvenimui prasmę ir atlaikyti paprastų, bet trumpalaikių sprendimų pagundas.

Šeštadienį skirkite daugiau poilsiui, apmąstymams, o sekmadienį – profesiniams siekiams.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius