-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 prabangiausių viešbučių apartamentų pasaulyje. Naktis juose kainuoja tiek kiek brangus automobilis

Prabangių viešbučių pasaulyje galima surasti įvairiose pasaulio vietose, vis dėlto itin prabangių apartamentų, kainuojančių dešimtis tūkstančių dolerių už naktį, pasaulyje yra nedaug.
Arabiškoji burė
Arabiškoji burė / burjalarabhotel.net nuotr.

Štai prabangaus žurnalo „Mansory Lifestyle“ pateiktas brangiausių pasaulio viešbučių kambarių dešimtukas – karališki ir prezidentų apartamentai, baldai primenantys imperatorių laikus, marmuro vonios ir baseinai, įspūdingos panoramos atsiveriančios pro langą ir nepriekaištingas aptarnavimas.

Panašu, kad naktis tokiame viešbutyje gali kainuoti tiek pat kiek kelionė į Antarktidą arba naujutėlis sportinis automobilis. Ką rinktumėtės Jūs, jei turėtumėte galimybę apsilankyti nakčiai viename iš šių karališkų rūmų?

10. Imperatoriški apartamentai „Park-Hyatt Vendome“, Paryžius (15.000 dolerių/40.000 litų nakčiai)

paris.vendome.hyatt.com nuotr./Prabanga apartamentuose
paris.vendome.hyatt.com nuotr./Prabanga apartamentuos

Meilės mieste įsikūręs viešbutis ir jo apartamentai su 40 tūkst. litų kaina nakčiai įsitaisė dešimtoje brangiausių apartamentų sąrašo vietoje. Už šiuos pinigus jūs gautumėte 70 kv. metrų imperatoriškus apartamentus, kurie be išpuošto miegamojo taip pat turi valgomąjį kambarį, virtuvėlę, barą ir atskirą SPA zoną su įvairiomis voniomis bei masažo stalu.

9. Karališki apartamentai „Four seasons George V“, Paryžius (16.000 dolerių/42.000 litų nakčiai)

Fourseason.com nuotr./Senoviniai baldai kuria karaliaką interjerą
Fourseason.com nuotr./Senoviniai baldai kuria karališką interjer

Devintoji vieta taip pat įsitaisiusi Paryžiuje. „Four Seasons George V“ viešbutyje sumokėję „tik“ 2,5 tūkst. litų daugiau gausite jau ne 70, bet 240 kv. metrų apartamentus, kuriuose miegamojo ir gyvenamosios erdvės atskirtos, o visas interjeras apstatytas XVIII-XIX a. karališkais baldais. Akinančiai išpuoštos erdvės privers jus pasijusti tikru grafu, o valgomajame kambaryje prie karališko pietų stalo sutilps apie dešimt žmonių.

8. Karališki apartamentai „Le Richmond“, Ženeva (17.500 dolerių/ 46.000 litų nakčiai)

lerichmond.com nuotr./Ženevos ežeras ir kalnai
lerichmond.com nuotr./Ženevos ežeras ir kalnai

Ženevoje rasite ne tik puikias brangių automobilių parodas, tačiau ir dar prabangesnius apartamentus apsigyventi. Sumokėję 46 tūkst. litų už naktį galėsite apsistoti karališkuose apartamentuose „Le Richmond“ viešbutyje. Kambariai įsikūrę septintame viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria pasakiškas vaizdas į Ženevos ežerą su Alpių kalnais fone. Be to apartamentai turi net 30 kv. m. terasą, kurioje galėsite grožėtis vaizdais. Patys kambariai dekoruoti auksinėmis mozaikomis ir prabangiais kilimais.

7. Karališki apartamentai „Burj Al Arab“, Dubajus (18.000 dolerių/ 47.000 litų nakčiai)

burjalarabhotel.net nuotr./Arabiakoji burė
burjalarabhotel.net nuotr./Arabiškoji burė

„Burj Al Arab“ žinomiausias dėl savo statuso – tai kol kas vienintelis septynių žvaigždučių viešbutis pasaulyje. Visgi neįtikėtina, tačiau kambariai jame nėra patys brangiausi ir net  karališkiausi apartamentai nepatenka į sąrašo viršų. Vis gi net jei tai ne patys brangiausi kambariai, tai nereiškia, kad jie nėra patys prabangiausi. Marmurinės grindys, raudonmedžio baldai ir netgi mažas privatus kino teatras – tai tik keletas išskirtinumų. Pavyzdžiui, kad ir faktas, jog ne televizorių reikia prisitraukti prie lovos, tačiau pati lova norint pažiūrėti filmą juda link plokščio didelio ekrano.

6. Ritz Carlton apartamentai „Ritz Carlton“, Maskva (18.200 dolerių/ 48.000 litų nakčiai)

ritzcarlton.com nuotr./Pro langą matosi Maskvos centras
ritzcarlton.com nuotr./Pro langą matosi Maskvos centras

Maskva dabar nuolat puikuojasi tarp brangiausių pasaulio miestų, o žiemos metu ten ir labai šalta. Abu šie dalykai gnybteli Ritz Carlton viešbučio klientams, kurie tokius apartamentus nakčiai užsisako tik labai retkarčiais. Žinoma, tie kas sumoka vos ne 50 tūkst. litų už naktį, tikrai neturėtų jaudintis, kad sušals ar juo labiau dėl piniginės storumo. Kambary stovintis pianinas ir įrengta biblioteka klientui suteiks intelektualų laisvalaikį, bet niekas negali lygintis su vaizdu į Raudonąją aikštę ir Kremlių. Bet kas užsisakęs tokius apartamentus gaus ir nemokamą lankymąsi viešbučio pramogų bei valgio zonoje, kur visais malonumais galės mėgautis, kada tik panorėjęs.

5. Tilto apartamentai „Atlantis“, Bahamai (25.000 dolerių/ 65.000 litų nakčiai)

Atlantis vieabutis Bahamuose
Atlantis viešbutis Bahamuos

Tilto apartamentai „Atlančio“ viešbutyje, Rojaus saloje, tikriausiai yra vieni neįprasčiausių kambarių iš visų siūlomų pasaulyje. Apartamentai įrengti taip, kad kaip tiltas sujungtų du pagrindinius aukštus viešbučio pastatus. Tai tarsi epizodas iš 1000 ir vienos nakties pasakų. Šis „tiltas“ turi net 10 kambarių, tarp kurių yra gyvenamieji kambariai išsiskiriantys savo dydžiu – 116 kv. m. Septyni darbuotojai rūpinasi svečių gyvenimu tokiuose apartamentuose. Čia buvo apsistoję garsenybės Oprah Winfrey ir Michaelis Jacksonas.

4. Karališkieji apartamentai ant stogo „President Wilson Hotel“, Ženeva (33.000 dolerių/83.000 litų nakčiai)

hotelpwilson.com nuotr./Prezidentiniai apratamentai ant stogo
hotelpwilson.com nuotr./Prezidentiniai apratamentai ant stogo

Be Paryžiaus Ženeva yra vienintelis miestas sąraše pasikartojantis du kartus. Kasa be užsisakytų šiuos Karališkuosius apartamentus ant stogo, turi tikrai išskirtinį statusą ne tik gyvenime, bet ir šiame viešbutyje – čia tokiam klientui yra net atskiras liftas. Žinoma, į kainą įtraukti ir kiti išskirtiniai įrengimai – kaip neperšaunami langai ir durys.

3. Ty Warner apartamentai „Four Seasons“, Niujorkas (34.000 dolerių/85.000 litų nakčiai)

Ty Warner penthouse nuotr./Ia čia matosi visas Niujorkas
Ty Warner penthouse nuotr./Iš čia matosi visas Niujorkas

„Four seasons“ viešbutis iškilęs Manhetene aukščiau už visus kitus. Tai suteikia klientams galimybę grožėtis 360 laipsnių Didžiojo obuolio panorama su Centriniu parku, Laisvės statula ir dangoraižių prismaigstytų miesto centru. Visi apsistoję šiuose apartamentuose turi ir nuosavą vairuotoją su prabangiu limuzinu. Viešbučio vadovai labiausiai didžiuojasi šiuose kambariuose pastatytomis lovomis su tailandietišku baldakimu, kurios yra pagamintos rankomis, iš natūralių medžiagų.

2. Prestižiniai apartamentai ant stogo, „Hotel Martinez“ Kanai, (40.000 dolerių/104.000 litų nakčiai)

Prancūzų Kanai esantys Mėlynojoje pakrantėje gal būt ir nedidelė vietelė, tačiau tikrai viena išskirtiniausių pasaulyje. Todėl nenuostabu, kad čia galėsite užsisakyti ir vienus brangiausių apartamentų pasaulyje. „Hotel Martinez“ viešbutis Kanuose siūlo kambarius sujungtus su kitais dviem apartamentais. Kiekvienas iš apartamentų turi net po 500 kv. m. ploto su marmurinėmis voniomis ir arabiškomis pirtimis. Nereiktų pamiršti ir puikiai įrengtos virtuvės, o kur dar panoraminis vandenyno vaizdas per langą.

hotel-martinez.com/Solidumas Kanuose
hotel-martinez.com/Solidumas Kanuos

1. Karališkoji vila, „Grand resort Lagonissi“, Atėnai (50.000 dolerių/130.000 litų nakčiai)

Pačioje brangiausių pasaulio viešbučių kambarių viršūnėje puikuojasi Graikijos kurorto apartamentai. Už 130 tūkst. litų nakčiai Atėnuose galėsite apsistoti „Grand Resort Lagonissi“. Už tokią kainą gausite daugybę galimybių pasirinkti. Bet kas šiuose apartamentuose užsinorėjęs pasiplaukioti baseine, galės rinktis iš vieno esančio lauke ir vieno viduje (jų bendras plotas 100 kv. m.) Vien grynos gyvenamosios erdvės čia bus 400 kv. m., o kieme rasite dar 600 kv. m. vietos savo patogiam gyvenimui. Jei tik pageidauja čia svečiai gali užsisakyti savo atskirą virėją bei pianistą.

grandresort.gr/Prabangiausi apartamentai Atėnuose
grandresort.gr/Prabangiausi apartamentai Atėnuose

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius