-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aeroflot“ atšaukė 4 skrydžius tarp Maskvos ir Vilniaus

Po sekmadienį įvykusios lėktuvo katastrofos Maskvos Šeremetjevo oro uoste, Rusijos oro bendrovė „Aeroflot“ atšaukė iš viso 4 reisus iš Maskvos į Vilnių ir atgal.
„Aeroflot“ laineris Maskvos Šeremetjevo oro uoste
„Aeroflot“ laineris Maskvos Šeremetjevo oro uoste / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak Lietuvos oro uostų atstovo spaudai Tado Vasiliausko, vienas reisas atšauktas sekmadienį, dar vienas – pirmadienį, o antradienį iš Vilniaus atšaukti du skrydžiai, turėję įvykti 5 val. ir 11.05 val. ryto.

„Abu skrydžiai atšaukti, abu iš Vilniaus, lėktuvai net neatvyko į Vilniaus oro uostą“, – BNS komentavo T.Vasiliauskas.

Anot jo, nežinoma, ar pastarieji skrydžiai turėjo būti vykdomi „Sukhoi SuperJet 100“ orlaiviais – toks lėktuvas sekmadienį patyrė avariją Maskvoje.

„Kokie orlaiviai turėjo atvykti, mes neturime informacijos, nes aviakompanija gali pakeisti orlaivius kitais turimais“, – sakė T.Vasiliauskas.

Anot jo, artimiausi bendrovės skrydžiai į Maskvą numatyti antradienį 19 val. ir trečiadienį 5 val., kol kas nėra informacijos, kad jie būtų atšaukti.

Tarp Vilniaus ir Maskvos skraidina ir „Aeroflot“ turimi „Airbus“ orlaiviai – kaip skelbė 15min, šie skrydžiai taip pat buvo atšaukti.

Šeremetjevo oro uoste sekmadienį užsidegus avariniu būdu besileidusiam laineriui „Sukhoi SuperJet 100“ žuvo 41 žmogus. Lėktuve iš viso buvo 78 žmonės, įskaitant įgulos narius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius