Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„airBaltic“ – punktualiausios oro linijos pasaulyje

2015 m., jau antrus metus iš eilės, Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic” pripažinta punktualiausia tarp pasaulio oro linijų bendrovių. Įvertinimas suteiktas OAG analitikų, kurie sekė daugiau nei 50 milijonų skrydžių duomenis.
„AirBaltic“ lėktuvas
„airBaltic“ lėktuvas / AirBaltic.com nuotr.
Temos: 1 airBaltic

OAG duomenimis, „airBaltic“ pasiekė 94,4 proc. punktualumo skrydžių, jungiančių Baltijos šalis su Europos, Viduriniųjų Rytų, Rusijos ir NVS šalių miestais, reitingą.

Tai reiškia, jog 9 lėktuvai iš dešimties skrydžių tikslą pasiekia laiku. Už skrydžių bendrovės „airBaltic“ toliau reitinge seka „Copa Airlines“, „Azul“, „Japan Airlines“, „All Nippon Airlines“, „Finnair“, „TAM“, „Austrian Airlines“, „Hawaiian Airlines“, Lenkijos avialinijos „LOT“.

„airBaltic“ buvo pirmoji avialinijų bendrovė Europoje, pristačiusi atvykimo laiku garantiją dar 2009 m. pradžioje. Šis draudimas leidžia „airBaltic“ klientams retai uždelsiamus skrydžius padaryti patogesniais.

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Taip pat bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.

Visą 2015 m. Punktualumo Lygos ataskaitą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius