-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar išdrįstumėte praleisti naktį tokiame „kokone“ ant kalno šlaito?

Ieškantys išskirtinių nakvynių vietų pasaulyje, turėtų pasižymėti „Skylodge“ Peru, Šventajame inkų slėnyje. Patirtis čia – išties neeilinė dėl kelių priežasčių, rašo „EuroNews“.
Skylodge Peru
Skylodge Peru / Natura Vive nuotr.

Visų pirma, čia patekti galima tik žygiuojant ir kopiant kalnu. Kambarys – tai iš aliuminio ir polikarbonato sukurtas „kokonas“, saugiai pritaisytas 366 metrų aukščio kalno šlaite. Jį prie uolos laiko 20 inkarų, kurie gali atlaikyti iki 1,5 tonos svorio.

Svoris neturėtų būti problema, nes svečiai atvykti gali tik su nedaug daiktų vien jau dėl to, kad kitaip būtų sunku patekti į šią vietą. Gidai svečius palydi iki kalno šlaito, įduoda maisto ir vandens. Iš esmės svečiai gali pasiimti tiek, kad manta jiems nesudarytų problemų judėti 400 metrų aukštyje.

Pati miegojimo kapsulė – minimali, bet praktiška. Galėsite patogiai išsimiegoti, bet nei daug vietos, nei daug daiktų nesitikėkite – juk esmė čia yra tai, ką matote pro langą. O vaizdai atsiveria pasakiški: dieną – į po kojomis plytintį slėnį, o naktį – į žvaigždėtą dangų.

Patekti į šią vietą visgi gali tik tie, kas yra neblogai fiziškai pasiruošę, nes norint patekti į „kokoną“ reikės įveikti metalinių atramų ir laidų labirintą. Tik ryte jau išvykti iš šio viešbučio bus lengviau – į slėnį galima nusileisti čiuožiant su lynu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius