Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atnaujinami tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus į Amsterdamą ir Berlyną

Latvijos oro bendrovė „airBaltic“ pranešė, kad atnaujina tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą nuo 2020 m. birželio 8 d. ir iš Vilniaus į Berlyną nuo 2020 m. birželio 11 d.
Vilniuje nusileido lietuviška trispalve nudažytas lėktuvas
Vilniuje nusileido lietuviška trispalve nudažytas lėktuvas / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse arba vietinėse ambasadose. Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl visada įsitikinkite, jog turite naujausią informaciją, kad kelionė vyktų sklandžiai, oro bendrovė rekomenduoja pranešime spaudai.

„Kol neprasidėjo krizė, mes teikėme geriausią susisiekimą su visomis trimis Baltijos šalių sostinėmis. Dabar grįžtame turėdami aiškų tikslą išlaikyti savo pozicijas Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Naujame maršrute pastebėjome didelę keleivių paklausą“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

„Mūsų keleivių, darbuotojų ir visuomenės saugumas bei sveikata – didžiausias prioritetas. Visi keleiviai skrydžiuose yra aprūpinti veido kaukėmis ir dezinfekuojančiomis servetėlėmis“, – priduria M.Gaussas.

Nuo gegužės 18 dienos „airBaltic“ vykdo kasdienius tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Rygą. „airBaltic“ taip pat vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Oslą ir Taliną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius