Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Audra tviteryje: pigios avialinijos apkaltintos keleivę skraidinusios kėdėje be atlošo

Pigių skrydžių avialinijos skundų sulaukia dažniausiai daugiau nei pagyrų. Tačiau ne visi jie yra teisingi – ir tą parodė šios savaitės istorija su „EasyJet“ lėktuvo sėdyne be atlošo ir „Twitter“.
„EasyJet“
„EasyJet“ / Reuters/Twitter nuotr.

Antradienį Matthew Harrisas tviteryje pasidalijo nuotrauka, kurioje – moteris lėktuve sėdinti kėdėje be atlošo. „Kaip tai yra leidžiama“, – piktinosi jis.

Nuotrauka greitai susilaukė ne tik kitų internautų, bet ir žiniasklaidos dėmesio. Kaip įmanoma, kad keleivis skrydžio metu turi sėdėti sėdynėje be atlošo? Tik paaiškėjo, kad taip nebuvo, nors „EasyJet“ ir prastai suvaldė bekylantį skandalą.

Pasirodžius nuotraukai, „EasyJet“ tviterio paskyros administratorius M.Harriso paprašė daugiau informacijos apie skrydį ir pašalinti nuotrauką. Toks prašymas dėl fotografijos sukėlė tik dar daugiau aistrų. Oro linijos buvo kalamos prie kryžiaus ir dėl kėdės, ir dėl bandymo nuslėpti tokią situaciją.

Nors toks prašymas išties yra prastas viešųjų ryšių žingsnis, tačiau netrukus paaiškėjo, kad pats skandalas kilo be priežasties.

„EasyJet“ paaiškino, kad iš tiesų orlaivyje buvo kelios sulūžusios kėdės, tačiau jos nebuvo paskirtos keleiviams. Nuotraukoje užfiksuotai moteriai nebuvo leidžiama ten sėdėti, juo labiau – taip skristi. Tą po kelių valandų, jau įsisukus skandalui, pripažino ir pats M.Harrisas.

Po trijų valandų jis parašė, kad nors moteriai ir buvo paskirta ši vieta, sulipus keleiviams ji buvo pasodinta į kitą. „Neaišku, kas būtų buvę, jeigu skrydis būtų buvęs pilnas. Mano partneris(-ė) padarė nuotrauką“, – pridūrė jis.

Tad ne, net ir pigių skrydžių avialinijos keleivių neskraidina kėdėse su nulūžusiais atlošais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius