Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurimas Valujavičius pasidalijo įspūdžiais iš Atlanto: „Jokio žmogaus jau 37 dienos“

Atlanto bangas skrodžiantis Aurimas Valujavičius pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame papasakojo, kaip jam sekasi tarptautiniuose vandenyse.
Aurimo Valujavičiaus kelionė per Atlanto vandenyną
Aurimo Valujavičiaus kelionė per Atlanto vandenyną / Aurimo Valujavičiaus nuotr.

„Sveiki, visi. Linkėjimai iš Atlanto, šiandien kur kas savesnė dienelė. Rami banga. Patys matot, ramiai teliuškuoju. Judu 255, 260 laipsnių. Kadangi rami dienelė, tai truputį vėdinu savo talpas, kad kuo daugiau drėgmės iškeliautų. Ir kadangi fainas oras, galvoju rūbus išsiplausiu, nes visi balti, visi mediniai. Ta prasme, tiek pripampę, prisigėrę druskos, užsidedi kelnes ir – medis tiesiog. Galvoju, reikia gėlu vandeniu praskalaut, su šampūniuku. Vis bus kažkas geriau“, – vaizdo įraše sakė A.Valujavičius.

Taip pat jis papasakojo apie tai, kad pasikeitė irklus, dabar irkluos truputį stambesniais, ilgesniais.

„Po truputį, po truputį judam į Vakarus ir šiandien bus užbaigta 37-oji kelionės diena. Neblogai, neblogai, na, bet yra kelio, reikia dar pasistengt, puškuot, – teigė keliautojas ir pridūrė: – Dabar čia – tarptautiniai vandenys, jokių įstatymų, piratai, Laukiniai Vakarai, nežinau, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi.“

A.Valujavičius šia kelione siekia vienviete irkline valtimi perplaukti Atlanto vandenyną nuo Europos iki Šiaurės Amerikos žemyno per 110 dienų ar greičiau ir tokiu būdu paminėti 90-ąsias S.Dariaus ir S.Girėno skrydžio metines, užfiksuoti Lietuvos ir pagerinti pasaulio rekordą. Tai įgyvendinęs, keliautojas taps pirmuoju tokį maršrutą įveikusiu lietuviu ir trečiuoju žmogumi pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius