-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 21 /19:12

Dėl pavojaus lėktuvui Vilniaus oro uoste buvo atidėtas skrydis į Barseloną

Šeštadienį iš Vilniaus oro uosto į Barseloną turėjęs išskristi lėktuvas užsibuvo sostinėje. Dėl kilusio pavojaus skrydis buvo sustabdytas.
Wizz Air
Wizz Air / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kompanijos „Wizz Air“ lėktuvas į Barseloną turėjo pakilti 16.35 val., tačiau dėl trikdžių pakilimo metu skrydis atidėtas.

Kaip 15min sakė Vilniaus oro uosto Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė, nėra žinoma, kas trukdė kilti lėktuvui.

„Galbūt tai buvo paukštis, tačiau šios informacijos negaliu patvirtinti“, – sakė atstovė.

Su redakcija susisiekęs skaitytojas Mindaugas, kuris buvo į Barseloną skrendančiame lėktuve, sakė, kad pakilimo metu į variklio skyrių įskrido paukštis.

„Lėktuvas jau buvo beatsiplešiantis nuo žemės paviršiaus,bet teko staigiai stabdyti ir nutraukti pakilimą“, – teigė jis.

Per incidentą niekas nenukentėjo.

„Wizz Air“ komunikacijos atstovas Gaboras Vasarhelyis išplatintame kompanijos komentare teigia, kad skrydis buvo atidėtas kelioms valandoms dėl būtinos orlaivio techninės apžiūros.

„Toks sprendimas priimtas po to, kai besiruošiantis kilti lėktuvas susidūrė su paukščiu. Siekiant išvengti ilgesnio delsimo, kol inžinieriai patikrins bendrovės lėktuvą, „Wizz Air“ į Vilniaus oro uostą išsiuntė kitą lėktuvą. Skrydis į Barseloną, vėlavęs 2 val. 9 min., jau vykdomas. „Wizz Air“ nuoširdžiai apgailestauja ir atsiprašo keleivių dėl susiklosčiusios situacijos, tačiau primena, kad keleivių, įgulos ir orlaivio saugumas visada išlieka aviakompanijos prioritetu“, – rašoma komentare žiniasklaidai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius