Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 20

Gdansko pajūris: paplūdimio zona nėra tokia civilizuota kaip pas mus

Praeitoje pasakojimo apie Lenkiją dalyje gana intymiai prisilietėme prie Gdansko istorijos, o po to, nuo jos pavargę, perėjome tiesiai prie pramogų populiariausioje miesto vakarinių pasilinksminimų vietoje, kurioje nusivylę nelikome. Na, bent jau aš nelikau, o jūs neliksite, kai ten nuvyksite. Kas tai per vieta, paklaus to pasakojimo neskaičiusieji? Atsidarykite jį ir pažiūrėkite – nenorėkite, kad kiti dirbtų jūsų darbą už jus.
Kelionės akimirkos Gdanske
Kelionės akimirkos Gdanske / Vaido Mikaičio nuotr.

Taip pat tada pasidžiaugiau, jog po 4 metų pertraukos šią vasarą buvo atnaujinti skrydžiai į Gdanską, kuriais vis dar galite pasinaudoti ir paskutines šiltas besibaigiančios vasaros dienas praleisti Lenkijos pajūryje.

Kalbant apie patį skrydį, jis yra trumpas – netrunka nė valandos. Mėgstu trumpus skrydžius – nespėji pavargti ar nusizulinti užpakalio nepatogioje kėdėje. Jei paklausite apie bilietų kainas, aš atsakysiu, kad jos yra dvigubai ar net daugiau didesnės nei prieš 4 metus, bet, žiūrint į absoliučius skaičius, vis dar nėra tragiškos.

Vaido Mikaičio nuotr./Kelionės akimirkos Gdanske
Vaido Mikaičio nuotr./Kelionės akimirkos Gdanske

Perkant bilietus likus mėnesiui iki skrydžio, jie kainavo beveik 80 eurų į abi puses. Palyginimui, prieš jau minėtus 4 metus mokėjau 25 eurus. Daug, sakote? Na, taip, nėra taip pigu, kaip norėtųsi, bet mes juk ne kokie skurdžiai, ar ne?

Lietuvoje žmonės dabar yra turtingesni nei prieš 4 metus, tad toks pabrangimas yra tiek pat skausmingas, kiek papilvės įsidilginimas. Labiau paieškojus buvo galima rasti ir kiek pigiau, tačiau tada jau reikėtų būti labai lankstiems datų atžvilgiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius