Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausia diena pirkti skrydžių bilietus – jau nebe antradienis

Tikriausiai esate girdėję, kad jeigu norite sutaupyti perkant lėktuvo bilietus, geriausia juos įsigyti antradienį? Gal taip anksčiau ir buvo, tačiau dabar – nebe, skelbiama „Airlines Reporting Corporation“ ir „Expedia“ tyrime.
Skrydžio bilietai
Skrydžio bilietai / 123RF.com nuotr.

Anot ataskaitos, kadangi vis daugiau verslo keleivių bilietus perka darbo dienomis, šiokiadieniais bilietai dažnai būna šiek tiek brangesni. Tad kokia geriausia diena ieškoti pigiausių bilietų? Pasirodo, sekmadienis.

Jeigu norite dar labiau sutaupyti, geriausia bilietų ieškoti likus daugiau nei 21 dienai iki skrydžio, rašoma ataskaitoje.

Iš esmės pirktis bilietus skrydžiams dabar yra puikus metas. Visame pasaulyje yra daugiau nei kada nors lėktuvų, jų talpa didėja, yra kaip niekad daug krypčių – tad ir kainos yra itin palankios keliautojams. Tyrimas rodo, kad jos mažėja visame pasaulyje.

Prie kainų mažėjimo prisideda ir arši konkurencija tarp avialinijų. Kuo jų daugiau, tuo labiau jos priverstos konkuruoti savo siūlomomis kainomis – t.y. jas mažinti, o nuo to išlošia keliautojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius