Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Niujorką atvežta įspūdinga 11 tonų sverianti Rokfelerio Kalėdų eglė

Net ir metais, kuomet koronaviruso pandemija smarkiai sujaukė visus įmanomus planus ir šventes, tam tikros tradicijos nesikeičia. Eilinis to pavyzdys – Niujorko Rokfelerio Kalėdų eglė. Ji, kaip ir kasmet, jau atgabenta, rašo CNN.
Į Niujorką atvežta Rokfelerio Kalėdų eglė
Į Niujorką atvežta Rokfelerio Kalėdų eglė / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Šeštadienio rytą vietos laiku kone 23 metrų aukščio ir 11 tonų sverianti eglė iš Norvegijos atvyko užimti savo vietą ikoniškoje Manhatano scenoje.

Kaip tviteryje nurodo Niujorko policijos departamentas, Kalėdų eglė į Niujorką atvežta su policijos palyda.

„Manau šiais metais daugeliui žmonių ypač reikalinga viltis, ta šventiška dvasia, tad esame be galo laimingi galėdami šią eglę paaukoti. Tikimės, kad šį sezoną ji suteiks džiaugsmo daugelio žmonių gyvenimams. Negalėjau net ir susapnuoti, kad mano kiemo eglė netrukus suteiks tiek džiaugsmo žmonėms“, – pasakojo sklypo, kuriame buvo nukirsta eglė, savininkė Paula Dick.

Dabar, kai eglė jau pagaliau pasiekė Manhataną, darbuotojai kelias savaites puoš ir gražins ją ornamentais, o gruodžio 2 dieną eglė pagaliau bus įžiebta.

JAV sveikatos ekspertai perspėjo visuomenę per šventinį laikotarpį laikytis COVID-19 atsargumo priemonių, kad susirgimo skaičius nekiltų tiek, kiek prognozuojama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius