Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelionių organizatoriai plečia vasaros atostogų pasiūlą – lietuviams atverta dar viena kryptis

Geriausias laikas ruoštis vasaros sezonui, nors kai kam ir keistokai skamba, yra žiema. Tai puikiai žino ir kelionių organizatoriai, jau vėlyvą rudenį atskleidžiantys artėjančio sezono naujoves, ir keliautojai, siekiantys ir sutaupyti, ir pasirinkti patį geriausią kelionės variantą. Šiemet Lietuvos kelionių organizatoriai lietuviams siūlo net tris naujas vasaros atostogų kryptis,. Kiek anksčiau atskleista apie galimybes įsigyti kelialapį į Kroatiją bei Juodkalniją, o prieš pat šventes paskelbta ir apie vieną nuostabiausių Italijos regionų – Apuliją.
Apulija
Apulija / 123rf.com

Pats laikas

Kelionių organizatoriai pastebi, kad lietuviai vasaros keliones planuoja dviem bangomis. Vieni mėgsta spontaniškumą, negali ar nemėgsta planuoti atostogų iš anksto,todėl kelialapį į šiltus kraštus perka paskutinę minutę. Tokių poilsiautojų banga prasideda nuo gegužės mėnesio ir tęsiasi visą vasarą. Antri, turintys galimybę susiplanuoti atostogas, žino, kad šitaip gali sutaupyti bei pasinaudoti platesne pasiūla, teikia prioritetą vasaros kelionių įsigijimui žiemą. Jų metas – būtent dabar.

123rf.com/Apulija
123rf.com/Apulija

Lietuvos kelionių organizatoriai tikina, kad „žiemiškųjų“ atostogų pirkėjų kasmet daugėja. Viena pagrindinių priežasčių, kodėl žmonės renkasi planuoti atostogas iš anksto – kaina. Išankstinių pardavimų principas ir yra būtent toks, kad jų metu kelialapį įsigijusiam žmogui garantuojama mažiausia kaina. O vėliau, artėjant sezonui, ji po truputį didėja.

Į keliautojus poreikius ir didėjantį polinkį pirkti keliones iš anksto, reaguoja ir kelionių organizatoriai, stengdamiesi pateikti kuo geresnius pasiūlymus ir poilsiautojų taip laukiamas naujas kryptis. Šiais metais, tik pradėjęs išankstinius vasaros kelialapių pardavimus, didžiausias Lietuvos kelionių organizatoriais lietuviams jau pristatė dvi naujas atostogų kryptis lietuviams – Kroatiją ir Juodkalniją.

123rf.com/Gallipoli paplūdimys Salento pusiasalyje
123rf.com/Apulija

O štai dabar, prieš pat šventes, pristatyta ir dar viena – įstabusis Italijos regionas Apulija. To, kad prieš pat šventes gyventojams kelionės galbūt nėra prioritetas, kelionių organizatoriai tikina nesibaiminantys. Mat kelionė – kaip tik – gali būti viena geriausių dovanų, taigi pristatyti naują kryptį būtent šiuo metu –yra pats metas.

Kodėl būtent Apulija?

Apie Apulijos regioną, kodėl nuspręsta lietuvių atostogoms pasirinkti būtent jį, pasak kelionių organizatorių, būtų galima kalbėti ilgai, tačiau galima išskirti ir kelis aspektus. Apulija – kvėpuoja išskirtinai stipria Italijos dvasia. Jei norima nuvykti ten, kur labiausiai juntama italų kultūra, gyvenimo būdas ir tradicijos, Apulija vienas iš geriausių pasirinkimų.

123rf.com/Salento pusiasalis Apulijoje
123rf.com/Salento pusiasalis Apulijoje

Apulijos pasirinkimą nulėmė ir gerai išvystyta turistinė infrastruktūra, galimybė poilsiautojams pasiūlyti įvairiausio tipo, skirtingų klasių – priklausomai nuo kainos ir kokybės, viešbučių.

Pabrėžti būtina ir tai, kad tarp dviejų jūrų – Adrijos ir Jonijos – įsitaisiusi Apulija leidžia poilsiautojams ne tik mėgautis įstabiais paplūdimiais, bet gali pasiūlyti ir galybę kultūrinių bei architektūrinių paminklų.

Apulija šiuo metu yra vienas labiausiai populiarėjančių kurortų Europoje. Taigi nuspręsta suteikti progų ir Lietuvos poilsiautojams parsivežti galybę įspūdžių iš nepakartojamos Pietų Italijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius