Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kodėl turėtumėte rinktis skrydžius ankstų rytą?

Skrydžiai ankstų rytą ne visuomet idealus variantas. Tenka keltis vidury nakties, kad laiku spėtumėte į oro uostą, transporto, kuriuo galėtumėte nukeliauti iki jo, pasirinkimas ribotas, be to, dar neįkėlę kojos į lėktuvą jau galite jaustis pavargę. Tačiau stiuardesė įvardija privalumą, dėl kurio verta užsisakyti ankstaus ryto skrydį.
Lėktuvo salone
Lėktuvo salone / 123rf.com nuotr.

Stella Connolly, rašanti tinklaraštį pavadintą „Skraidyk su Stella“, atskleidė, kodėl ji mano, jog vyturiai neprašauna pro šalį.

„Ankstaus ryto skrydžiai yra geriausi. Kodėl? Orlaiviai nevėluoja – atskrenda visuomet laiku“, – „NBC News“ sakė ji.

Pasak jos, jei vienas orlaivis vėluoja, suveikia sniego gniūžtės efektas ir skrydžių grafikai išsiderina. „Todėl rekomenduoju rinktis ankstyvuosius skrydžius“, – pataria orlaivio palydovė.

Beje, tai nėra vienintelis ankstaus ryto skrydžių privalumas.

Anot Stellos, ankstyvi skrydžiai taip pat paprastai reiškia ir švaresnį orlaivio saloną, nes lėktuvai sutvarkomi prieš pradedant naują dieną.

Nors dauguma lėktuvų sutvarkomi tarp skrydžių, vis dėlto yra galimybė skristi orlaiviu, kuris nebuvo kruopščiai išvalytas, be to, prieš jus toje pačioje sėdynėje jau ne vienas keleivis praleido po keletą valandų.

Dar vienas neabejotinas privalumas renkantis ankstyvą skrydį – tai, kad jūs ryte jau būsite pasiekę savo kelionės tikslą. Taigi turėsite daugiau laiko praleisti paplūdimyje, prie baseino ar žvalgydamiesi po naują miestą.

O jeigu jums vis dar trūksta grožio miego, galite nusnūsti skrydžio metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius