-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 25

Lietuvis aplankė Estijos „vatnikų“ sostinę: „Tai yra visiškas unikumas Baltijos šalyse“

Kol Vokietija iš paskutiniųjų laikosi ir daro viską ieškodama priežasčių neperduoti vokiškų tankų Ukrainai, atsiranda šalių, kurios yra daug ryžtingesnės. Nors tokių yra ne viena, šįkart apsistokime ties mūsų Baltijos sese Estija. Štai neseniai perskaičiau, kad estai Ukrainai perduoda visas savo turimas 155 mm haubicas. Visas. Sau nepasilieka nė vienos.
Narva, Estija
Narva, Estija / Vida Press nuotr.

Ta proga Estijos ambasadorius Ukrainoje pareiškė, jog gal šis estų pavyzdys paskatins panašiai pasielgti ir kitas šalis, numetant į šoną visokius kvailus pasiteisinimus, tokius kaip „nereikia erzinti Rusijos“, „nedera peržengti raudonųjų linijų“ ar panašias nesąmones.

Šių dienų situacija aiškiai rodo – jei raudonųjų linijų neperžengsi tu – jas peržengs Rusija. O paskui ji peržengs mėlynas, geltonas, juodas ir visas kitas linijas, kurias jai leis peržengti „pavojinga žeminti Rusiją“ politikos besilaikantieji. Tuo nereikia abejoti. Prieškariniai pareiškimai tokie, kaip „Putinas nedrįs pradėti karo, nes tai būtų savižudybė“ yra nuvertėję iki nulio. Putinas drįs, tikrai drįs. O jei pajus silpnumą, drįs dar labiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius