Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

„Lux Express“ atnaujina autobusų maršrutą Helsinkis-Sankt Peterburgas

Estijos kapitalo tarptautinio keleivių pervežimo autobusais operatorė „Lux Express“ pranešė atnaujinanti dėl COVID-19 pandemijos pernai kovą sustabdytą reguliarų maršrutą Helsinkis-Sankt Peterburgas.
Sankt Peterburgas
Sankt Peterburgas / 123rf.com nuotr.

Pasak bendrovės pranešimo, autobusai šiuo maršrutų nuo spalio 1-osios kursuos kasdien – anksti ryte išvyks iš Sankt Peterburgo, o popiet – iš Suomijos sostinės.

„Lux Express“ tikisi, kad autobusų apkrova pirmaisiais mėnesiais sieks 60 proc., o jei maršrutas taps populiarus, bus tankinami reisai“, – teigiama pranešime.

2020-aisiais „Lux Express, susisiekimo ribojimų dėl COVID-19 pandemijos sąlygomis, patyrė 2,6 mln. grynąjį nuostolį (užpernai uždirbo 2,2 mln. eurų grynojo pelno), pardavimų pajamoms sunykus 60 proc. iki 14,7 mln. eurų.

„Lux Express“ buvo įkurta 1992 metais ir yra tarptautinių greitųjų autobusų linijų operatorė. Iki pandemijos vežėja aptarnavo maršrutus tarp Baltijos šalių, Lenkijos, Suomijos, Rusijos, Baltarusijos miestų. Dalis jų jau yra atkurta.

„Lux Express“ patronuojanti įmonė yra Estijos verslininko Hugo Osulos „Mootor Grupp“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius