Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 08 09

Nakvynę užsisakote per „Booking.com“? Iš Donato per šią svetainę sukčiai vos neišviliojo pinigų

Daugybė nakvynės vietos ieškančių žmonių taupo savo laiką ir apgyvendinimo pasiūlymų ieško „Booking.com“ svetainėje, kurioje viešbučių kambarius galima užsakyti internetu. Milžinišką skaičių nakvynės vietų visame pasaulyje siūlanti svetainė atrodo saugi erdvė ieškantiems svajonių atostogų kampelio, tačiau į 15min kreipęsis Donatas papasakojo, kad, naudodamasis šios svetainės paslaugomis, vos nepakliuvo į sukčių pinkles. Iš jo buvo siekta išvilioti pinigus ir duomenis.
„Booking.com“ nulaužę apgavikai iš Donato bandė išvilioti pinigus
„Booking.com“ nulaužę apgavikai iš Donato bandė išvilioti pinigus / 123RF.com nuotr.

Anot Donato, „Booking.com“ svetainėje jis kitiems metams rezervavosi kambarį Kroatijoje, tačiau pakeliui su visa kompanija dar ketina keletui dienų apsistoti Vienoje (Austrija), kurioje jis taip pat per šią svetainę rezervavosi nakvynę viešbutyje.

Vida Press nuotr. / Nakvynės paieška „Booking.com“svetainėje
Vida Press nuotr. / Nakvynės paieška „Booking.com“svetainėje

Donato teigimu, už nakvynę Vienoje jis pasirinko mokėti jau atvykęs į Austriją, tačiau netrukus per „Booking.com“ jis gavo pranešimą, kuriame buvo nurodytas atitinkamo viešbučio pavadinimas, užsakymo numeris, el. pašto adresas.

Per šią svetainę siųstame pranešime viešbučiu apsimetę apgavikai nurodė, kad užsakymas gali būti atšauktas dėl klaidos tikrinant Donato kortelę, todėl, tik paspaudus jų atsiųstą nuorodą, rezervacija bus tikrai patvirtinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius