-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujuosius metus Palangoje šiemet sutiks mažiau kurorto svečių

Didžiausias šalies kurortas šįkart Naujuosius metus pasitiks palyginti ramiai, mat laukiama mažiau svečių iš Lietuvos didmiesčių nei paprastai.
Palangoje šeštadienį sužibo pagrindinė kurorto eglė
Palanga / A.Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos žinios“, Palangos apgyvendinimo paslaugų sektoriaus atstovai įsitikinę, kad tokias tendencijas lėmė kalendorius – Naujųjų metų sutiktuvės šiemet sutaps su paprastu savaitgaliu, papildomos laisvos dienos nebus.

„Pernai žmonės jau lapkričio mėnesį rezervavo viešbučių kambarius, o tarpušvenčiu beveik nebuvo likę laisvų vietų. Naujuosius sutikome penktadienį, tad turėjome dar dvi poilsio dienas. Šiemet viešbučiuose tebėra daug laisvų vietų, nes vykti, tarkime, iš Vilniaus ir apsistoti mūsų kurorte vos vienai nakčiai, matyt, neapsimoka“, – „Lietuvos žinioms“ sakė Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos atstovas Darius Miklovas.

Visuomeninės Palangos apgyvendinimo paslaugų teikėjų organizacijos „Svetingas šeimininkas“ vadovė Irena Švanienė dienraščiui tvirtino, kad šiais metais situacija kaip niekada prasta. „Išankstinių rezervacijų yra, bet kur kas mažiau negu pernai. Iš dalies kaltas kalendorius“, – sakė I.Švanienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius