Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palanga – nauja turizmo kryptis japonų turistams

Japonijos ambasadorius Toyoei Shigeeda su žmona Palangoje ieško patogiai pasiekiamų, įdomių bei turiningų vietų, kurios į Baltijos pajūrį pritrauktų turistus iš Japonijos.
Palangoje viešintis Toyoei Shigeeda ieško įdomių vietų japonų turistams
Palangoje viešintis Toyoei Shigeeda ieško įdomių vietų japonų turistams / Marijos Bratčikovos nuotr.

Anot ambasadoriaus, vis daugiau japonų turistų atvyksta į Lietuvą, tačiau daugiausiai turizmo galimybių jie kol kas randa tik Vilniuje ir Kaune. Todėl šiuo metu važinėdamas po mažesnius miestus Japonijos ambasadorius pats išbando viešojo transporto – traukinių, autobusų – susisiekimo patogumą, turizmo traukos centruose teikiamų paslaugų kokybę.

Marijos Bratčikovos nuotr./Palangoje viešintis Toyoei Shigeeda ieško įdomių vietų japonų turistams
Marijos Bratčikovos nuotr./Palangoje viešintis Toyoei Shigeeda ieško įdomių vietų japonų turistams

Savo įspūdžius ir rekomendacijas ambasadorius pateiks turizmo agentūroms Japonijoje ir, bendradarbiaudamas su jomis, populiarins įdomias, naudingas ir patrauklias vietas, kurias verta aplankyti ne tik Vilniuje ar Kaune, bet ir kituose Lietuvos miestuose.

Lietuvos pajūryje šiuo metu viešintys Japonijos diplomatai apsistojo poilsio ir sveikatinimo komplekse „Atostogų parkas“. Ambasadoriaus susidomėjimo šis centras sulaukė dėl čia teikiamų sveikatinimo paslaugų – geoterminio vandens procedūrų ir sapropelio aplikacijų, patrauklių baseinų, SPA procedūrų kainų, galimybės atvykti ir apsistoti visai šeimai šalia Palangos kurorto esančiame komplekso viešbutyje ir nameliuose.

Įspūdį Japonijos ambasadoriui ir jo žmonai paliko ir autentišką užmiesčio dvasią kuriantis komplekse esantis Etnokultūros kaimas, jo rąstiniai nameliai. Japonijos diplomatai susidomėjo galimybe čia rengti ikebanos – japoniškų puokščių darymo meno – seminarus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius