Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palydovė įspėja: geriau niekada nesinaudokite kėdžių atlošų kišenėmis

Komerciniai lėktuvai kasdien skraidina šimtus keleivių, ir tarp srautų pasikeitimo dažnai būna tik nedidelės pauzės. Todėl ir nieko keisto, kad visas orlaivis tikrai kruopščiai neišvalomas, rašo „The Sun“.
Lėktuvas
Lėktuvas / 123rf.com nuotr.

Tačiau nors dauguma jau žino, kad tualetuose ar ant atlenkiamų padėklų pilna mikrobų, dažnai net nepagalvojama apie keleivio patogumui padarytas kišenes priešais.

Viena skrydžio palydovė teigia, kad ši vieta, kur sudedami skrydžių meniu, keleivių knygos ir planšetės, yra viena šlykščiausių lėktuve.

Įgulos narė, „Reddit“ prisistatanti „HausOfDarling“ slapyvardžiu, rašo, kad net sunku patikėti, ko ten žmonės prikiša.

„Niekada niekada niekada nedėkite nieko į atlošų kišenes. Jose pilna šlamšto, tačiau jos niekada gerai neišvalomos“, – sakė ji.

„Esu ištraukusi visokiausių dalykų iš ten. Nešvarios nosinės, vėmimo maišeliai, apatiniai, kojinės, kojų ir rankų pirštų nagai, guma, pusiau apčiulpti saldainiai, obuolių graužtukai, žmonių kojos...

Niekada neradau nutrauktos kojos, bet žmonės kartais mėgsta susiraityti kėdėje taip, kad jų kojų pirštai būtų priešais esančioje kišenėje. O tuomet kito skrydžio metu jūs paimate ir įsidedate ten savo telefoną/kompiuterį/„iPad“, – įspėjo ji.

Tad tiesiog venkite ką nors dėtis į priekinės sėdynės atlošą ir galbūt neįsikibkite į tą lėktuvo žurnalą... Beje, įgulos narė taip pat rekomenduoja visuomet į skrydį pasiimti antibakterinių servetėlių, kad jomis galėtumėte apsivalyti savo sėdimą vietą.

Verta žinoti, kurios orlaivio vietos yra pačios nešvariausios, ir jų arba neliesti, arba palietus dezinfekuoti rankas. Čia rasite, kokios yra penkios pačios nešvariausios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius