Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pasakiška vieta Turkijoje – sūpynės virš debesų

Jeigu Turkijoje atostogas leidžiate tik viešbučio teritorijoje ar užsakytose ekskursijose – žvėriškai daug prarandate. Kad ir debesų sūpynės Rize, kurios socialiniuose tinkluose šį mėnesį susilaukė daug dėmesio.
Sūpynės Turkijoje
Sūpynės Turkijoje / Stop kadras

Atrodo kaip pasaka – ant kalno, virš debesų stovinčios sūpynės, kuriomis besisupdamas mintimis gali nuskrieti toliau nei aprėpia žvilgsnis. Tokią pasaką galite patirti realiame gyvenime, jeigu apsilankysite Huser plynaukštėje, šalies šiaurės rytuose.

VIDEO: You can Swing On ☁️Clouds

Rizės miestas kalnų yra priremtas prie Juodosios jūros, tad čia besilankantieji mėgaujasi ir šiltu vandeniu, ir svaiginančiais vaizdais nuo aukštumų.

Žygis į Huser plynaukštė yra vienas populiariausių pasivaikščiojimų šiose apylinkėse. Jeigu saulėta, nuo čia atsiveria panorama į Aiderio aukštumas, Kačkaro kalnus. Jeigu debesuota, pakilęs rūkas – atsiduri tarsi pasakoje. Ir be sūpynių vaizdai keri.

VIDEO: Huser yaylası rize

Daug dėmesio jos susilaukė, kai vienas internautas vaizdo įrašą su jomis įkėlė į „Reddit“ puslapį. Komentaruose vieni žavėjosi tokiais vaizdai, nors nemažai žmonių ir atkreipė dėmesį į tai, kokia nestabili atrodo struktūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius