-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 14

Pasidalijo įspūdžiais iš traukinio reiso Varšuva–Vilnius: „Vaizdas priminė masinę sceną filmavimo aikštelėje“

Gruodžio 11 d. startavęs tarptautinis traukinių maršrutas Vilnius–Kaunas–Varšuva–Krokuva sulaukė išskirtinio visuomenės susidomėjimo. Nors traukinys pirmyn ir atgal reisuoja kasdien, kai kuriomis dienomis jau parduoti beveik visi bilietai.
Kelionė traukiniu
Kelionė traukiniu / „LTG Link“ archyvo nuotr.

Svarstantiems išmėginti itin didelio susidomėjimo sulaukusį maršrutą – patarimais apie jo ypatybes, išvykimo laikus, bilietų kainas ir populiariausias kelionių datas pasidalijo „LTG Link“ atstovė Kotryna Dzikaraitė. O apie įspūdžius pirmuoju traukinio reisu iš Varšuvos į Vilnių papasakojo panevėžietė Daiva Juodelienė, kuri ne tik džiaugėsi patogia kelione, bet ir turėjo pastabų.

Susidomėjimas viršijo lūkesčius

Anot K.Dzikaraitės, „LTG Link“ traukinys iš Vilniaus vyksta per Kauną į Mockavą, kur keleiviai kviečiami persėsti į Lenkijos bendrovės „PKP Intercity“ traukinį ir tęsti kelionę į pasirinktą Lenkijos miestą. Reisai šiuo jungtiniu tarptautiniu maršrutu nuo gruodžio 11 d. yra organizuojami kasdien.

„Nuoseklus darbas su partneriais Lenkijoje lėmė, kad prie Lenkijos teritorija kursuojančio traukinio buvo prikabintas papildomas vagonas, kuriame numatytos tiek grupėms patogios kupė, tiek riboto judumo žmonėms skirtos vietos, todėl kelionės į Varšuvą ir Krokuvą yra pritaikytos visiems žmonėms, – sakė K.Dzikaraitė.

„LTG Link“ archyvo nuotr. / Kelionė traukiniu
„LTG Link“ archyvo nuotr. / Kelionė traukiniu

– Keleivių susidomėjimas šiuo maršrutu jau viršijo lūkesčius – per kiek daugiau kaip dvi bilietų pardavimo savaites „LTG Link“ kanalais buvo įsigyta beveik 2000 šio maršruto bilietų pirmyn ir atgal. Kol kas populiariausios kelionių datos šiemet yra gruodžio 16, 23, 26, 30 ir 31 d. maršrutu Vilnius–Krokuva bei sausio 2, 3, 8 d. kryptimi atgal (Krokuva–Vilnius) – jomis beveik visi „LTG Link“ kanaluose parduodami bilietai jau yra išparduoti.

Per kiek daugiau kaip dvi bilietų pardavimo savaites „LTG Link“ kanalais buvo įsigyta beveik 2000 šio maršruto bilietų pirmyn ir atgal.

Bendrovės duomenimis, dažniausiai klientai renkasi vykti į Varšuvą, dar pusė tiek – į Krokuvą, o populiariausios yra 3–4 dienų kelionės pirmyn–atgal. Nors iki pirmojo traukinio jau buvo išpirkta didžioji dalis „LTG Link“ kanaluose parduodamų bilietų į savaitgaliais ir šventiniu laikotarpiu kursuojančius reisus, prikabinus papildomą vagoną daugiau žmonių galės keliauti į Lenkiją.“

K.Dzikaraitės teigimu, į itin didelio susidomėjimo sulaukusius reisus per „LTG Link“ kanalus bilietų nespėjusiems išsirinkti klientams reikėtų nenusiminti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius