Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pasikeitus turizmo rinkai, „Novaturas“ pradeda siūlyti keliones ir Lietuvoje

Vienas didžiausių kelionių organizatorių „Novaturas“ žengia į vidinį turizmą. Pasikeitus situacijai turizmo versle, bendrovė nuo šiol savo klientams siūlys ir poilsį bei pažintines keliones Lietuvoje. Žadama pateikti ir pasiūlymų Baltijos bei kaimyninėse šalyse.
Kelionės Lietuvoje
Kelionės Lietuvoje

Kaip rašoma pranešime spaudai, bendrovė siūlo poilsį 7 miestuose – Palangoje, Birštone, Druskininkuose, Neringoje, Trakuose, Anykščiuose bei Pakruojyje.

Skelbiama, kad nakvynės siūlomos viešbučiuose, apartamentuose ir dvaruose. Taip pat bus organizuojamos kelionės autobusu su gidais. Šios bus vykdomos nuo birželio pabaigos.

„Saugus vietos turizmas pirmiausia aktualus tiems, kas planuoja atostogas jau greitu metu, bet daliai klientų gali išlikti gera alternatyva ir vėliau. Keliones į užsienį esame pasirengę atnaujinti dar šią vasarą, kai tik bus užtikrintas keliautojų saugumas ir nebeliks ribojimų, bet suprantame, kad kai kurie žmonės, ypač – rizikos grupės – bus galbūt linkę poilsiauti Lietuvoje ar kaimyninėse šalyse“, – sako Audronė Keinytė, „Novaturo“ grupės vadovė.

Už poilsį Lietuvoje, kaip ir už keliones į užsienį, žmonės galės atsiskaityti išsimokėtinai arba kelionių kuponu, kurie kuponą yra pasirinkę kaip alternatyvą už dėl pandemijos neįvykusias keliones.

Bendrovė balandžio mėnesį dėl koronaviruso pandemijos neturėjo apyvartos, kai tuo pačiu metu pernai ji siekė 14,4 mln. eurų. Per pirmąjį šių metų ketvirtį įmonė patyrė 353 tūkst. eurų konsoliduotų nuostolių, kai pernai tuo pačiu metu nuostoliai siekė 148 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius