Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pažinkite Trakus lėtai – aplankykite 11 objektų

Tradiciškai pirmąjį birželio savaitgalį Trakuose šurmuliuoja miesto šventė „Trakų vasara 2019“, skelbianti vasaros sezono atostogų, linksmybių ir gausybės renginių pradžią.
Trakų pilis
Trakų pilis / Indrės Bungardaitės / 15min nuotr.

Visame Trakų mieste – Vytauto, Karaimų gatvėse, kitose atvirose erdvėse vyks kultūros ir sporto renginiai. „Trakų vasara 2019“ renginio programa.

Viena iš šio renginio pramogų – interaktyvus žaidimas „Pažink Trakus lėtai“ – kviečiantis per 3 šventės dienas aplankyti įdomiausias Trakų lankytinas vietas, kiekvienoje iš jų pasižymėti savo išmaniuoju telefonu ir laimėti įspūdingus prizus, kuriuos įsteigė Trakų turizmo informacijos centras ir Trakų verslininkai. Jūsų laukia iškylos laiveliais, restoranų ir kavinių dovanų kuponai, kuponai SPA procedūroms, nakvynė šeimai, maudynės pirtyje, edukacijos ir ekskursijos bei dar daug kitų prizų.

Dovanų gaus kiekvienas interaktyvaus žaidimo dalyvis. Kiekvienas po žaidimo užsukęs į Trakų turizmo informacijos centrą (Karaimų g. 41, centro darbo metu: kasdien 9.00 – 18.00) gaus po dovanėlę. Galėsite pasirinkti, ar iš Trakų parsivežti žaidimo „Surink Lietuvą“ magnetuką, turistinį žemėlapį, kelionių žurnalą ar kitą mielą suvenyrą, priminimą apie Trakus ir šią šventę.

Maršruto lankytinas vietas (11 objektų) rasite čia

Svarbi informacija. Šventės „Trakų vasara 2019“ metu birželio 1 d. Trakuose bus draudžiamas arba ribojamas eismas. Daugiau informacijos apie apribojimus ir transporto rekomendacijos šventės svečiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius