-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penki pasiūlymai, kur Europoje sutikti Naujuosius metus

Švenčių laikotarpis – tai magiškas metas, kuomet vakarykštės negandos, kasdienybės rūpesčiai ir rutina nublanksta prieš atpalaiduojantį laiką artimiausiųjų gretose. Tai metas kada šeimos ir draugų šypsenos tampa geriausiomis dovanomis, o kelionė kartu tik sustiprina tarpusavio ryšį. Skrendu.lt komanda rekomenduoja 5 vietas Europoje, kuriose verta sutikti 2017-uosius.
Londonas
Londonas / Bigstockphoto.com

Edinburgas – tradicijų puoselėtojams

Naujųjų metų išvakarės taps nepamirštamomis, jei spalvinguosius fejerverkus sutiksite gražiojoje Škotijos sostinėje – Edinburge. Pilių kraštovaizdyje pratrūkstantys saliutai nuspalvins ne tik tamsų ilgiausios nakties metuose dangų, bet ir jūsų kelionės prisiminimus! Škotai Naujųjų metų šventę vadina The Hogmanay, kurios tradicijos siekia vikingų laikus. Paprastai The Hogmanay šventė Škotijoje trunka nuo gruodžio 30 d. iki sausio 1 d. Šiuo laikotarpiu mieste vyksta daug įvairių koncertų bei vakarėlių, kurie sudomina tiek vietinius gyventojus, tiek turistus.

Bigstockphoto.com/Edinburgas
Bigstockphoto.com/Edinburgas

Berlynas – vakarėlių liūtams

Jei senųjų ir naujųjų metų sandūroje lankykitės kontrastingoje Vokietijos sostinėje Berlyne, nepamirškite kartu pasiimti būrį geriausių draugų. Berlynas – būtent ta vieta, kurioje Naujuosius sutikti verta su draugų kompanija. Stogą kilnojantys vakarėliai pagal kiekvieno svečio muzikos stilių – Berlynas tikrų klubinėtojų meka. Tai miestas, įtrauksiantis keliautojus ne tik savo istorija, ją menančiomis lankytinomis vietomis, bet ir pašėlti mėgstančių susibūrimais.

Naujųjų metų išvakarėse vykite į miesto zoną, esančią tarp Viktorijos Statulos ir Brandenburgo vartų, kur vyks pačios tikriausios linksmybės.

Bigstockphoto.com/Berlynas
Bigstockphoto.com/Berlynas

Kopenhaga – gastronomijos mėgėjams

Atostogos užsienyje gastronomijos fanams – Kopenhaga laukia jūsų! Aukšto lygio aptarnavimas, Šiaurės Skandinavijos patiekalai, jaukūs ir svetingi restoranai priims kiekvieną Danijos sostinės svečią. Dvi „Michelin“ žvaigždes pelnęs restoranas „Noma“ sužavės net ir reikliausią gastronomijos gerbėją – tai restoranas, kuris jau kelerius metus įtraukiamas į geriausių restoranų pasaulyje top 5!

Ragaukite tradicinius danų patiekalus „Frida“ restorane, o Strædet alėjoja gardžiuokitės skania kava ir gardžiu morkų pyragu.

Bigstockphoto.com/Kopenhaga
Bigstockphoto.com/Kopenhaga

Paryžius – romantikos išsiilgusiems

Kalėdinėmis švieselėmis nutiesta ir cinamonu kvepianti Eliziejaus laukų alėja, lempučių apsiaustu apsigaubęs Eifelio bokštas ir ramus pasiplaukiojimas Senos upės kanalais kalėdiniu laikotarpiu taps įspūdinga patirtimi visiems, atostogaujantiems Prancūzijos sostinėje. Kelionė į Paryžių su savo išrinktuoju žmogumi – abipusė dovana.

Bigstockphoto.com/Paryzius
Bigstockphoto.com/Paryzius

Londonas – kultūros tyrėjams

Didysis Anglijos miestas pilnas kultūros – daugybė muziejų ir kultūrinių renginių švenčių metu laukia kiekvieno miesto svečių. Garsusis Natural History Museum, Londono nacionalinė galerija, Mokslo muziejus, žymusis Britų muziejus kviečia susipažinti su šalies istorija.

Kelionė su šeima ir draugais į Londoną suteiks progą sustiprinti ryšį tarp artimųjų, leis pasidžiaugti atostogomis užsienyje ir privers atitrūkti nuo darbų. Tad, jei naujus metus norite pradėti kultūringai, jūsų kelionės kryptis turėtų būti Londonas.

Daugiau kelionių idėjų ieškokite „Skrendu.lt“ komandos tinklaraštyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius