Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Poros atostogos atšauktos likus dienai iki skrydžio: sužinojo, kad uždarė oro uostą

Pora liko priblokšta, kai likus dienai iki skrydžio buvo atšauktos jų atostogos, nes oro uostas, iš kurio jie turėjo skristi, buvo uždarytas, rašoma „The Sun“.
Tenerifė
Tenerifė / 123rf.com nuotr.

Pora iš Klitorpso (JK) iš TUI užsisakė atostogas į Tenerifę iš Donkasterio Šefildo oro uosto.

Jie turėjo skristi spalio 31 d. ir grįžti po savaitės, tačiau suprato, kad skrydžiai neįvyks.

Taip atsitiko todėl, kad oro uostas uždaromas visam laikui – paskutinis skrydis iš Donkasterio Šefildo oro uosto pakilo praėjusią savaitę, skrisdamas į Lenkiją, o paskutinis įvažiuojamasis skrydis įvyks šį savaitgalį.

Vyras, prašęs neminėti jo pavardės, vietos žiniasklaidai pasakojo, kad apie tai sužinojo tik tada, kai jo dukra suprato, kad paskutinis skrydis įvyko praėjusį šeštadienį.

Jis sakė: „Ji pažvelgė į skrydžio išvykimo lentelę interneto svetainėje ir ten nieko nebuvo. Ji pasakė, kad geriau paskambins į TUI, taip ir padarė.“

Susisiekus su TUI, jie pranešė, kad kelionė tęsis, bet į Donkasterį negrįš, todėl pora „nusivylė ir patyrė stresą“.

Vyras pridūrė: „Iš TUI negavome jokios informacijos. Jei nebūtume jiems paskambinę, būtume tiesiog išskridę su lagaminais. Kalbėjome su, kaip mums atrodė, vadybininku, kuris pasakė, kad mums turėjo būti pranešta ir kad mes tiesiog praslydome pro tinklą.“

Galiausiai jiems buvo leista iš naujo užsisakyti atostogas su 10 proc. nuolaida ir kitą mėnesį skristi iš Rytų Midlandso oro uosto.

123RF.com nuotr. / TUI orlaivis
123RF.com nuotr. / TUI orlaivis

TUI atstovas „Sun Online Travel“ sakė: „Norėtume atsiprašyti pono ir ponios Hollių už jų patirtį, susijusią su skrydžiu į Tenerifę. Deja, dėl sistemos klaidos ponui ir poniai nebuvo pranešta apie jų skrydžio pakeitimą. Norėtume nuraminti klientus, kad tai retas atvejis. Ši problema buvo iškelta atitinkamai komandai, siekiant užtikrinti, kad tai nepasikartotų.

Mūsų komanda susisiekė su ponu ir ponia Holliais, kad dar kartą atsiprašytų ir pasiūlytų dar vieną geros valios gestą už sukeltus nepatogumus.“

Praėjusį mėnesį TUI vadovas paskelbė atnaujintą informaciją apie keliones britams, skrendantiems iš šio oro uosto.

TUI generalinis direktorius Andrew Flinthamas sakė: „Mūsų skrydžiai ir toliau vykdomi pagal planą iki paskutinio skrydžio 2022 m. lapkričio 4 d.“

Donkasterio Šefildo oro uostas praėjusį mėnesį patvirtino, kad nuo spalio 31 d. „baigs veiklą“.

Oro uosto veikla nebetikslinga dėl „nepakankamų būsimų pajamų ir didelių veiklos sąnaudų“.

Oro uostą valdanti bendrovė „Peel Group“ teigė, kad oro uosto veikla nebetikslinga dėl „nepakankamų būsimų pajamų ir didelių veiklos sąnaudų“.

Šimtai žmonių praėjusią savaitę dalyvavo eitynėse už oro uosto išsaugojimą, o peticijai, kuria raginama išsaugoti oro uostą, buvo surinkta daugiau kaip 100 tūkst. parašų.

Aviacijos analizės įmonė „Cirium“ teigė, kad šis oro uostas yra 26-as pagal dydį Jungtinėje Karalystėje. 2019 m. jame užfiksuoti 4609 skrydžiai.

Be to, „Which?“ duomenimis, 2022 m. jis buvo pripažintas geriausiu Jungtinės Karalystės oro uostu.

Tačiau nepaisant to, kad oro uostas vykdo skrydžius į populiarias kryptis, tokias kaip Tenerifė ir Lansarotė, jis smarkiai nukentėjo, kai iš jo pasitraukė oro linijų bendrovė „Wizz Air“ ir liko tik TUI skrydžiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius