Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puikios naujienos vasaros kelionėms: iš Vilniaus bus skraidoma į Santoriną

„Wizz Air“ praneša, kad pradės skraidyti nauja kryptimi iš Vilniaus – į Santoriną. Pirmasis skrydis į poilsiautojų pamėgtą Graikijos salą numatomas birželio 12 d. Bilietų kaina prasideda nuo 39,99 Eur, rašoma pranešime spaudai.
Graikija
Santorinas / 123rf.com nuotr.

Graikijai priklausantis Santorinas yra didžiausia Kikladų salų grupės vulkaninės kilmės sala, jos krantus skalauja Egėjo jūra.

Poilsiautojus sala pasitinka ne tik baltais namais mėlynomis langinėmis ir stogais, bet ir siūlydama gausybę poilsio bei pramogų galimybių poroms ir šeimoms. Atostogautojų čia laukia nuostabūs vaizdai ir išpuoselėti paplūdimiai.

Vengrijos oro bendrovė iš Vilniaus į Santoriną planuoja skristi du kartus per savaitę – trečiadieniais ir šeštadieniais.

Visi skrydžiai vykdomi su 180 vietų „Airbus A320“ tipo orlaiviais, 230 vietų „Airbus A321“ tipo orlaiviais, su 186 vietų „Airbus A321neo“ tipo orlaiviais ir su 239 vietų „Airbus A321“ tipo orlaiviais.

„Esame laimingi, kad, laikydamiesi aukščiausių higienos reikalavimų, vasarai jau galime pasiūlyti naują skrydžių kryptį atostogų ir kelionių išsiilgusiems poilsiautojams. Nors kelionės šiuo metu ribojamos, tikimės, kad iki vasaros situacija Europoje stabilizuosis ir keliautojai galės užtikrinčiau planuoti artėjančias vasaros atostogas su šeima. Santorinas – nuostabi vieta ramiam šeimos poilsiui, viliojantis būtiniausiais gero poilsio atributais – saule ir jūra”, – pranešime spaudai cituojamas „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado.

Naujausia „Wizz Air“ kryptis:

Kryptis

Dienos

Pradžia

Kainos nuo**

Vilnius – Santorinas

Trečiadienis, šeštadienis

Birželio 12 d.

39,99 EUR

** Kaina į vieną pusę, įskaitant mokesčius ir rankinį bagažą, kurio matmenys neviršija 40 x 30 x 20 cm. Kito dydžio lagaminui ir registruotam bagažui taikomi papildomi mokesčiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius