-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusai mėgsta Vilnių – Lietuvos sostinė pateko tarp 15 populiariausių vasaros krypčių

Talinas, Ryga ir Vilnius pateko į „Top 15“ sąrašą miestų, kuriuos šią vasarą planuoja rinktis turistai iš Rusijos, skelbia Travel.ru.
Turistai Vilniuje
Turistai Vilniuje / Vilniaus m. sav. nuotr.

Tiesa, į pirmąjį dešimtuką pateko tik Talinas. Lietuvos ir Latvijos sostinės nusileido amžiniems tokių sąrašų lyderiams – Prahai, Romai, Barselonai, Budapeštui, Stambului, Paryžiui, Vienai, Milanui, Berlynui ir jau minėtai Estijos sostinei – Talinui.

Aplankyti šiuos miestus rusai ketina šią vasarą – nuo birželio 1-osios iki rugpjūčio 31-osios.

„Rusijos keliautojai Baltijos šalių sostinėse planuoja praleisti 3–4 dienas. O gyvenimui viešbučiuose yra numatę išleisti vidutiniškai 40–55 eurus už parą“, – pažymėjo Travel.ru Komunikacijos skyriaus vadovas Jakobas Sadčikovas.

Tyrimas parodė, kad Taline ir Rygoje rusai planuoja vidutiniškai praleisti 3,5 paras, o Vilniuje ilgiausiai – 4 paras. Tačiau Lietuvos sostinėje svečiai iš Rusijos tikisi turėti mažiausiai išlaidų – nakvynei ketina skirti 40 eurų už parą. Tuo metu Rygoje – 53 eurus, o Taline – 55 eurus už parą viešbutyje.

Ilgiausias išvykas rusai yra suplanavę į Paryžių, kur norėtų praleisti 6 dienas. O trumpiausiai, vos porą dienų, viešės Helsinkyje.

Travel.ru duomenimis, brangiausias šios vasaros miestas yra Londonas, kur turistai planuoja išleisti gyvenimui viešbutyje vidutiniškai 165 eurus už parą. Taupiausia kelionė – į Varšuvą, kur, Travel.ru duomenimis, nakvynę viešbutyje galima rasti už 36 eurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius