Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Ryanair“ akcijos bilietams herojus – naujasis JAV prezidentas Donaldas Trumpas

„Niekas nepralenks „Ryanair“ bilietų kainų“ – skelbia naujausia Airijos pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ reklama, pranešanti apie naują akciją bilietams. Daugeliu krypčių šiuo metu siūloma skristi įsigyjant bilietus, kurių kaina prasideda nuo 9,99 Eur.
„Ryanair“ reklama
„Ryanair“ reklama / Ryanair.com nuotr.

Šį pasiūlymą oro bendrovė iliustruoja dviprasmiška reklama, kurios šūkyje išradingai panaudota ką tik išrinkto JAV prezidento Donaldo Trumpo pavardė (žr. nuotrauką):

Ryanair.com nuotr./„Ryanair“ reklama su D.Trumpu
Ryanair.com nuotr./„Ryanair“ reklama su D.Trumpu

Tiesa, šią savaitę „Ryanair“ savo reklamoje jau naudojo ne tik D.Trumpo, bet ir jo priešininkės – taip pat dėl JAV prezidento posto kovojusios Hillary Clinton atvaizdą ir apie savo siūlomą akciją bilietams pranešė interpretuodami turbūt skaudžiausią jos rinkimų kampanijos momentą – laiškų skandalą.

Ryanair.com nuotr./„Ryanair“ reklama su H.Clinton
Ryanair.com nuotr./„Ryanair“ reklama su H.Clinton

Šis „Ryanair“ žingsnis šiek tiek primena neseną istoriją, kai pasinaudodami visą pasaulį sudominusia žinia apie Holivudo aktorių Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybas savo skrydžius į Los Andželą reklamavo Norvegijos oro bendrovė „Norvegian“.

Scanpix.com/„Twitter“ nuotr. /15min montažas/Norvegijos aviakompanija suskubo pasipelnyti iš „Brangelinos“ skyrybų – reklamojamas skrydis į Los Andželą
„Scanpix“/„Twitter“ nuotr. /15min montažas/Norvegijos aviakompanija suskubo pasipelnyti iš „Brangelinos“ skyrybų – štai taip buvo reklamojamas skrydis į Los Andželą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius