Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ atnaujina skrydžius iš JK į Lietuvą

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ paskelbė, kad netrukus iš Mančesterio ir Liverpulio oro uostų atnaujins mažiausiai 20 krypčių į kitus Europos miestus, nepaisant to, ar jie „žalioje“, ar „gintarinėje“ zonoje.
„Ryanair“
„Ryanair“ / „Scanpix“ nuotr.

Daugybę papildomų skrydžių oro uostai pasitiks jau visai netrukus. Iš Liverpulio atnaujinama 110 skrydžių per savaitę, iš Mančesterio – 315 papildomų skrydžių per savaitę, rašo „Mirror“.

Naujos Liverpulio oro uosto kryptys bus ne tik į tokius miestus kaip Kosą Graikijoje ar Romą Italijoje, bet ir į Košice, Zadarą, Arlandą, Milaną, Paryžių, Sibiu, Taliną ir, žinoma, Kauną.

Iš Mančesterio lėktuvai taip pat kils į Kauną, Santoriną, Bukareštą, Veroną, Pafosą, Poznanę, Suceavą, Zagrebą ir Salcburgą.

Oro linijų atstovai teigia, kad jų pagrindinis tikslas šiuo metu atnaujinti kuo daugiau skrydžių iš Jungtinės Karalystės, kol atostogų sezonas nepasiekė aukščiausio piko.

Švęsdami tokį žingsnį, „Ryanair“ paskelbė ir bilietų išpardavimą, kurių kainos prasideda nuo 19,99 svarų sterlingų. Tokios akcijos bilietams galioja iki penktadienio (liepos 23 d.) vidurnakčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius