Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Ryanair“ pradeda prekiauti skrydžiais į Šiaurės, Centrinę ir Pietų Ameriką

Argentina, Brazilija, Kuba, Meksika ir JAV – nuo šiol pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ interneto svetainėje galima rasti skrydžių ir į šiuos pasaulio taškus. Tokia galimybė atsirado „Ryanair“ pradėjus bendradarbiauti su aviakompanija „Air Europa“, rašoma Ryanair.com.
„Ryanair“
„Ryanair“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie bendradarbiavimą įmonės pranešė gegužės 23 d. Nuo šiol keliautojai interneto svetainėje www.ryanair.com gali įsigyti skrydžius iš Madrido į 16 šalių Šiaurės, Centrinėje ir Pietų Amerikoje. Tarp jų – Argentiną, Braziliją, Kubą, Meksiką ir JAV.

„Ši partnerystė yra dar vienas žingsnis tęsiant kompanijos siekį tapti kelionių „Amazon“. Mes ir toliau sieksime bendradarbiauti su kitomis aviakompanijomis, su kuriomis kartu galėsime klientams pasiūlyti jungiamuosius skrydžius į kitus kontinentus“, – sakė „Ryanair“ generalinis direktorius Michaelis O'Leary.

„Air Europa“ ir „Ryanair“ bendradarbiavimas oro turistams leis iš Madrido pasiekti net 53 naujus miestus trijuose naujuose žemynuose. Į Ispanijos sostinę „Ryanair“ skraidina iš Tarptautinio Kauno oro uosto. Pasiekti Madridą iš Lietuvos galima ir kitų aviakompanijų tiesioginiais skrydžiais.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius