Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Sekso viešbutis siūlo „poskyrybinį“ atostogų paketą: drovumui čia vietos nėra

„Temptation Cancun“ parengė atostogų paketą už 238 svarų sterlingų (apie 280 eurų) žmogui su asmeniniu tarnu, šampanu, suaugusiems skirtais baseinais, paplūdimiais, barais bei seksualiomis pramogomis, rašoma „Daily Star“.
„Temptation Cancun“ siūlo „poskyrybinį“ atostogų paketą
„Temptation Cancun“ siūlo „poskyrybinį“ atostogų paketą / Vida Press / Shutterstock nuotr.

Tik suaugusiesiems skirtas Meksikos viešbutis su „X“ kategorijos prieskoniu atskleidė savo naujausią atostogų paketą, kuris skirtas tik tiems, kurie neseniai išsiskyrė. „Klaidos pabaiga“ ką tik išsiskyrusiųjų vakarėlių pakete, matyt, yra viskas, ko reikia, kad grįžtumėte į vienišių gyvenimą.

Meksikoje esančiame seksualiame viešbutyje išsiskyrusieji su bičiuliais gali keliauti į „išvyką su merginomis“, kurioje galima geriau pasijausti po išsiskyrimo. Prabangiame viešbutyje gausu puošnių dekoracijų, didžiulių miegamųjų ir net specialių baseinų.

Viešbutis gerai žinomas kaip sekso viešbutis, kurį mėgsta svingeriai ir ekshibicionistai. Paplūdimyje ir prie baseino yra ne tik zonos, kuriose galima nenešioti liemenėlės, bet net ir „žaidimų aikštelės“.

„Seksualusis baseinas“ – tai patirtis, kupina svaigios muzikos, įžūlių pasirodymų ir sūkurinių vonių. Čia taip pat yra naktinis klubas, kuriame rengiamos teminės sekso naktys ir vakarėliai, taip pat – afrodiziakų restoranas.

Teminiai vakarai apima „Oh la lingerie“, kai moterys visą naktį dėvi apatinius drabužius. Be to, yra seksualus piratų vakaras, putų vakarėlis ir cirko vakaras.

Tačiau kuo ypatingas skyrybų vakarėlio paketas? Na, viešnagės metu 6 valandas prie baseino arba naktiniame klube poreikius tenkina asmeninė kambarinė. Be to, kiekvienas svečias gauna 80 minučių trukmės VIP masažą, kad išsivaduotų nuo visų problemų.

Vida Press nuotr. / „Temptation Cancun“ viešbutis
Vida Press nuotr. / „Temptation Cancun“ viešbutis

Čia galima mėgautis pusryčiais ir kokteiliais į lovą, kad svečiai jaustųsi atsipalaidavę ir pamaloninti. Taip pat kambaryje dirba striptizo šokėja.

Prieš grįžtant į viešbutį ir mėgaujantis patogumais, dieną galima užbaigti grupės ekskursija į Isla Mucheresą – nuostabią Meksikos įlankos salą.

Šiame didžiuliame Kankūno viešbutyje yra septyni skirtingi restoranai, išskirtinis baras ant stogo, užkandžių baras, veikiantis iki nakties.

Tačiau čia galioja ir tam tikros taisyklės. Viešbutyje negalima plačiu kampu daryti nuotraukų, kad būtų apsaugoti kiti svečiai. Negalima „intymiai bendrauti“ su personalu.

Vakarieniaujant ir nustatytuose renginiuose privaloma dėvėti liemenėlę.

Be to, tikėtis seksualinės veiklos viešosiose erdvėse draudžiama. Taip pat vakarieniaujant ir nustatytuose renginiuose privaloma dėvėti liemenėlę, o visi svečiai turi būti vyresni nei 21 metų.

Viešbutyje, kuriame „viskas įskaičiuota“ ir kuris skirtas tiks suaugusiesiems, yra 430 dekoruotų kambarių, suprojektuotų visame pasaulyje žinomo dizainerio Karimo Rashido.

Šis atostogų paketas kainuoja 238 svarų sterlingų (apie 280 eurų) už naktį, be kambario kainos. Reikia apsistoti ne mažiau kaip dvi naktis ir sumokėti 8,60 svarų sterlingų (apie 10 eurų) prieplaukos mokestį.

Shutterstock nuotr. / Moteris paplūdimyje
Shutterstock nuotr. / Moteris paplūdimyje

Tai nėra vienintelis kurortas, siūlantis įžūlias pramogas. Poilsiautojų, apsistojusių „Hedonism II“ Negrilyje, laukia gyvenimo kelionė, ypač jei jie mėgsta nudizmą ar svingavimą.

Jame gausu įvairiausių renginių – nuo „seksualių seminarų“ iki nuogalių žaidimų baseine ir vakarėlių.

Naktinėse pramogose vyksta seksualūs teminiai vakarai bei „fetišo odos ir apatinio trikotažo“ kostiumų vakarėliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius