Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skrydžių palydovė pasmerkė bjaurų keleivių įprotį lėktuvo tualete: tai sužino visa salono įgula

Mėgstate tai ar nekenčiate, tačiau atostogaujant užsienyje skrydis lėktuvu yra neatsiejama kelionės dalis. Daugeliui žmonių artimas bendravimas su kitais keleiviais ir įgulos nariais kelia baimę, o socialinėje žiniasklaidoje dažnai kyla diskusijų apie skrydžio etiketą, nes žmonės ginčijasi, kaip derėtų elgtis lėktuve.
Skrydžių palydovė pasmerkė bjaurų keleivių įprotį
Skrydžių palydovė pasmerkė bjaurų keleivių įprotį / Natalie Magee „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / 123RF.com nuotr.

Dėl uždaros erdvės aplinkiniai žinos, ką jūs veikiate – ar tai būtų skaitymas, ar miegojimas, ar net ėjimas į tualetą. Tačiau viena skrydžio palydovė pasmerkė „bjaurų“ keleivių įprotį skrendant lėktuvu, kuris susijęs su ėjimu į tualetą, rašoma „The Mirror“.

42 metų keleivių salono įgulos narė pasidalijo savo įspūdžiais „TikTok“ vaizdo įraše, o žmonės buvo šokiruoti blogų žmonių įpročių.

Natalie Magee iš Kolorado atskleidė savo problemas internete, viena iš jų – kai keleiviai nesiplauna rankų nuėję į tualetą. Ji sakė, kad turi „daugybę bėdų“, bet dauguma jų kyla dėl žmonių įpročių tualete.

123rf.com nuotr. / Lėktuvo tualetas
123rf.com nuotr. / Lėktuvo tualetas

„Yra labai daug dalykų, pavyzdžiui, kai žmonės neuždaro tualeto durų arba palieka netvarką tualete. Taip pat, kai girdi, kaip nuleidžia vandenį, bet negirdi kriauklės, todėl žinai, kad jie nenusiplovė rankų“, – sakė ji savo vaizdo įraše.

Kelerius metus dirbdama šioje srityje Natalie pastebėjo mažus žmonių įpročius ir išpeikė juos už bjaurų elgesį. Ji mano, kad keleiviai galvoja, jog nemalonūs ir nehigieniški veiksmai tualete jiems gali praeiti nepastebėti, tačiau ji atskleidė, kad skrydžių palydovai visada žino, kai jie nesiplauna rankų.

Girdi, kaip nuleidžia vandenį, bet negirdi kriauklės, todėl žinai, kad jie nenusiplovė rankų.

Natalie taip pat atskleidė, kad jai nepatinka, kai žmonės basomis vaikšto į tualetą viduryje skrydžio. „Prašau, tegul niekas nenusiauna batų! Bjauru“, – atsakydamas į Natalie atviravimą rašė vienas „TikTok“ vartotojas.

123RF.com nuotr. / Tualetas lėktuve
123RF.com nuotr. / Tualetas lėktuve

Natalie paragino keliautojus kelionės metu apie lėktuvą galvoti kaip apie savo namus. Ji teigė: „Mums patiktų, jei žmonės su šia erdve elgtųsi kaip su savo namais, būtų tvarkingi ir pagarbūs.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius