Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkija skelbia, kada atnaujins tarptautinius skrydžius

Turkija tarptautinį oro susisiekimą planuoja vėl leisti nuo birželio 12-osios, skelbia laikraštis „Sabah“, remdamasis šalies vyriausybės atstovais.
„Turkish Airlines“ lėktuvai
„Turkish Airlines“ lėktuvai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Vietiniai skrydžiai Turkijoje pamažu jau atnaujinami, o tarptautinį oro susisiekimą planuojama atnaujinti birželio 12-ąją. Visų pirma, kalbama apie skrydžius į Vokietiją ir Rusiją – šalis, iš kurių daugiausia turistų atvyksta į Turkiją“, – rašo laikraštis.

Skrydžių atnaujinimo planus vasarai jau paskelbė „Turkish Airlines“. Birželį pagrindinė Turkijos oro vežėja planuoja visiškai atkurti vidaus reisus, taip pat pradėti skrydžius į 19 šalių.

Lietuvos, deja, šiame pirmųjų skrydžių sąraše nėra. Turkijos bendrovė ketina visų pirma atnaujinti skrydžius į: Kanadą, Kazachstaną, Afganistaną, Japoniją, Kiniją, Pietų Korėją, Singapūrą, Daniją, Švediją, Vokietiją, Norvegiją, Austriją, Nyderlandus, Belgiją, Baltarusiją, Izraelį, Kuveitą, Sakartvelą ir Libaną.

Liepą ši oro bendrovė tikisi skraidinti jau į 74 valstybes, o rugpjūtį – į 98-ias.

Turkijoje, vyriausybei pareiškus, kad COVID-19 užkrato plitimas tapo kontroliuojamu, šalis „baigė pirmąjį kovos su koronavirusu etapą“, ir nuo ateinančios savaitės pradedamos švelninti karantino sąlygos. Bus atidaryti prekybos centrai, bet jie turės veikti užtikrindami socialinę atskirtį ir privalės riboti lankytojų skaičių. Atsidarys grožio salonai, tačiau restoranai ir kavinės prekybos centruose ir toliau neveiks.

Kita vertus, savaitgaliais 31-ame šalies mieste, įskaitant Ankarą ir Stambulą, ir toliau gyventojams bus draudžiama ištisą parą išeiti į lauką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius