TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 10 04

Užsienyje lietuviai draugai ieškojo mokamos meilės: nuo bedantės „gražuolės“ bėgo neatsisukdami

Visiems skundžiuosi, jog žiemos krypčių tvarkaraštyje yra labai sumažintas žemų kainų skrydžių iš Lietuvos skaičius. Tai yra pikta, nes, pavyzdžiui, aš, visas savo žiemines keliones pradėdavau kažkuriame Vakarų Europos mieste, iki kurio iš Lietuvos nusigaudavau būtent „lowcostu“. Dabar gi, tokiam pasirinkimui sumažėjus, bet kuri tolimesnė kelionė sudėtingėja ir išbrangsta.
Užsienyje lietuviai draugai ieškojo mokamos meilės
Užsienyje lietuviai draugai ieškojo mokamos meilės / Vaido Mikaičio / Shutterstock nuotr.

Pavyzdžiui, kad ir kalbant apie Frankfurto oro uostą. Jis yra puikus starto į bet kurią pasaulio vietą taškas, tačiau, kaip jį pasiekti, kai skrydis iš Lietuvos į netoliese esantį Frankfurto Hano oro uostą yra panaikintas? Galima, aišku, naudotis standartiniu oro vežėju, kuris į Frankfurtą tebeskraidina, tačiau yra apmaudu už tokį skrydį mokėti arti tiek, kiek, pavyzdžiui, iš Frankfurto į Pietryčių Aziją.

Vaido Mikaičio nuotr. / Frankfurtas, Vokietija
Vaido Mikaičio nuotr. / Frankfurtas, Vokietija

Tai štai, pabambėjau čia pasinaudojęs man suteiktu eteriu, tačiau prisiminus Frankfurtą, išlindo ir kiti, daug smagesni, prisiminimai. Jie, tiesa, yra ne mano asmeniniai, o iš vieno bičiulio, nuolat lakstančio paskui sijonus, repertuaro. Turbūt atsimenate tą vyrą, ne kartą jau jo nuotykius esu atpasakojęs. Vieni tokių kaip tik ir buvo iš jo ir jo draugelių siautėjimo Frankfurto Raudonųjų žibintų kvartale.

Visgi, tie, anksčiau mano papasakotieji, nebuvo baigtiniai. Pasirodo, ne taip seniai tie bičiuliai dar kartą lankėsi Frankfurte, tikėdamiesi pakartoti pikantiškas patirtis.

Vokietija buvo pasirinkta dėl geografinio artumo ir prostitucijos legalumo.

Kodėl jie vėl rinkosi Vokietiją ir kodėl vėl Frankfurtą? Nes sakė, kad jiems jis pasirodė patrauklus miestas. Bet aš manau, jog pasirinkimas buvo sąlygotas paprasčiausio tingėjimo. Vokietija buvo pasirinkta dėl geografinio artumo ir prostitucijos legalumo, kas senstantiems ir vis labiau pritingintiems bičiuliams vietoj laiko švaistymo bandant suvilioti merginas natūraliu būdu, leido jas tiesiog nusipirkti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius