Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
01 13

Vaidas apstulbo, kaip lietuviai Tenerifėje „pasileidžia plaukus“: kažin ar jie drįstų taip elgtis Lietuvoje

Sausis dabar man yra tapęs kiek tykesniu laikotarpiu, nes, natūralu – gruodžio šventės ir jų pasekmės jau būna pasibaigusios, pinigai išleisti, tad ramesne sąžine ir tuščia pinigine tenka pabūti kažkiek ramiau. Anksčiau, būdavo, žūtbūt iškart po Naujųjų stengdavausi iškeliauti ten, kur šilta, bet šiais laikais dėl profesinių aplinkybių šilumos tenka palaukti ilgiau. Dabar pasišildyti dažniausiai iškeliauju vasarį arba kovą. Dažniau vasarį, bet, rodos, jog šiemet žiemą greičiausiai teks prakentėti Marijos žemėje.
Tenerifė
Tenerifė / Vaido Mikaičio nuotr.

Tačiau čia tik man taip. Kiti tuo tarpu tik atšventę šventes išskuba kažkur pasišildyti ir, mano manymu, teisingai daro. O kur lietuviai vyksta dažniausiai? Tai aišku, kad į Kanarų salas, o tiksliau – į populiariausią jų salą Tenerifę.

Laikraščiai nepaliaujamai skalambija, kad lietuviai masiškai perka butus Tenerifėje ir kad tų butų kainos kyla kaip ant mielių. Aš ir pats kažkada puoselėjau tokią mintį, nes tos lietuviškos žiemos kuo toliau, tuo mano emocinei savijautai tampa sunkiau pernešamos, tad mintis bent dalį jų praleisti nuosavuose namuose šiltuose kraštuose buvo daugiau nei viliojanti.

Vaido Mikaičio nuotr. / Tenerifė
Vaido Mikaičio nuotr. / Tenerifė

Bet, kaip sako, puoselėk mintis, kokias tik nori, tačiau, kai kišenėje švilpauja vėjas su protarpine lijundra, visi puoselėjimai tik pamąstymais ir baigiasi. O kai dar matai, kad tie būstai kasmet vis brangsta, lieka tik loterijose lošti butelius pridavus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius