-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros atostogos su vaikais: kokias užsienio kelionių kryptis pasirinkti?

Šeimos, planuojančios atostogas kartu su vaikais, kartais gali nusivilti pasirinkta kelionės kryptimi. Juk atsitinka taip, kad per tokias atostogas vaikai arba tėvai lieka nepatenkinti ar nepailsėję. O ką rinktis, kad visi būtų laimingi?
Vaikai baseine
Vaikai baseine / 123rf.com

Kelionių organizatorių „Novaturas“, „Tez Tour“ ir „Itaka“ atstovės sutiko pateikti geriausius užsienio krypčių pasiūlymus atostogoms kartu su mažaisiais keliautojais.

Šeimos turi, iš ko rinktis

Kelionių organizatoriaus „Novaturas“ komunikacijos vadovė Dovilė Zapkutė sako, kad žmonės, norintys atostogas praleisti su mažaisiais keliautojais, vasarą iš tiesų turi, iš ko rinktis.

123rf.com nuotr. / Kelionės su vaikais
123rf.com nuotr. / Kelionės su vaikais

„Jei vaikai dar visai maži, rekomenduočiau rinktis netolimo skrydžio šalis, kad neprailgtų laikas lėktuve. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį ar viešbutis yra orientuotas į šeimų poilsį. Tokie viešbučiai turi įdomias animacijų programas, vaikams skirtus baseinus, vandens kalnelius, vaikiškus meniu – tai viskas, ko reikia, kad atostogų metu pailsėtų tiek tėveliai, tiek ir mažieji keliauninkai. Jei vaikai jau ūgtelėję, galima drąsiai rinktis ir tolimesnes atostogų šalis, kartu tyrinėti apylinkes, leistis į įvairius žygius“, – pataria D.Zapkutė.

Rekomenduočiau rinktis netolimo skrydžio šalis, kad neprailgtų laikas lėktuve.

Ji išskiria ir TOP 5 vasaros kryptys atostogoms su vaikais, tai būtų: Turkija, Graikijos salos, Madeiros sala (Portugalija), Algarvė (Portugalija) ir Juodkalnija.

Čia įdomu ir vaikams, ir tėvams

„Sakoma, kad Turkija yra atostogų rojus ne tik suaugusiems, bet ir mažiesiems poilsiautojams. Šios šalies pakrantė džiugina saule, puikiais paplūdimiais, gausybe aukštos klasės viešbučių, įvairiomis ekskursijomis – viskuo, ko reikia geroms šeimyninėms atostogoms. Net ekonominės klasės viešbučiai gali pasiūlyti žaidimų aikšteles, vaikų baseinus, vandens kalnelius, mini klubus, animatorių organizuojamas pramogas ar vaikų diskotekas“, – akcentuoja D.Zapkutė.

123rf.com nuotr. / Kelionės su vaikais
123rf.com nuotr. / Kelionės su vaikais

„Daugelis keliautojų važiuoja atostogų į šeimoms skirtus viešbučius, kuriuose pasirūpinta tiek kūdikių poreikiais – nuo maisto smulkintuvų iki lovelių ir vežimėlių, tiek vyresnių vaikų laisvalaikiu – žaidimų zonos, vaikų klubai, baseinai ar vandens parkai“, – tęsia ji.

D.Zapkutės teigimu, šios pramogos tikrai pradžiugins vaikus Turkijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius