-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiemos sezono rekordas – „Air Baltic“ praneša net apie 11 naujų maršrutų

Latvijos oro linijų bendrovė „Air Baltic“ paskelbė artėjančio žiemos sezono, prasidėsiančio 2023 m. spalio pabaigoje, skrydžių tvarkaraštį. Aviakompanija pridės 11 naujų maršrutų iš Baltijos šalių ir Tamperės (Suomija) bei iš viso užtikrins apie 80 maršrutų visame savo tinkle, įskaitant keturis iš Vilniaus: į Dubajų, Briuselį, Tenerifę ir Turiną, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
„Air Baltic“ orlaivis
„Air Baltic“ orlaivis / 123RF.com nuotr.

Be to, visą žiemos sezoną „Air Baltic“ Vilniuje dislokuos papildomą orlaivį, tad iš viso Vilniuje bus du lėktuvai. Tai leis „Air Baltic“ išplėsti savo veiklą Vilniuje ir užtikrinti dar patogesnes keliones į Lietuvos sostinę ir iš jos.

„Džiaugiamės galėdami toliau plėsti savo tinklą ir pasiūlyti keleiviams dar daugiau krypčių. Ruošdamiesi artėjančiam sezonui atidžiai atsižvelgiame į keleivių poreikius ir analizuojame situaciją rinkoje. Mūsų įsipareigojimai Baltijos šalims ir Tamperei išlieka tvirti, todėl siekiame gerinti susisiekimą regione ir iš jo. Pridėję tris naujus maršrutus ir du Vilniuje bazuojamus orlaivius, esame pasiryžę savo keleiviams suteikti geriausią kelionių patirtį“, – teigia „Air Baltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Pirmoji naujų žiemos sezono krypčių pardavimo kampanija prasidės gegužės 16 d.

123RF.com nuotr. / Mergina laukia skrydžio oro uoste
123RF.com nuotr. / Mergina laukia skrydžio oro uoste

Artėjantį žiemos sezoną „Air Baltic“ planuoja pasiūlyti 11 naujų maršrutų: du iš Rygos, tris iš Talino, keturis iš Vilniaus ir du iš Tamperės.

„Air Baltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino ir Tamperės skraidina daugiau nei 70 krypčių, Europoje, Skandinavijoje, NVS ir Artimuosiuose Rytuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius