-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 05

Kur poilsiauti Lietuvoje šeimoms su vaikais: Lauros ir Pauliaus idėjos

Laura ir Paulius – labai užsiėmę ir skubantys „Maxima“ projekto „Apkeliauk Lietuvą nuo A iki Ž“ herojai, turintys du judrius vaikučius. Rinkdamiesi stovyklavietę, Laura ir Paulius visada pagalvoja, ar bus pakankamai veiklos jų vaikams. Šeima mėgsta erdves stovyklavietes, įsikūrusias netoli vaikų žaidimų aikštelių arba kitų erdvių, kur vaikai galėtų dūkti iki soties. Laisvalaikiu Paulius mielai ima meškerę į rankas, tad jo mylimiausios stovyklavietės – prie vandens telkinių.
Laura ir Paulius
Laura ir Paulius

Nežinote, kur rasti stovyklavietes? Ieškokite čia.

Stovyklavietė „Apuokynė“

Jei iškylaujate su vaikais, kaip Laura ir Paulius, jums tikriausiai patiks stovyklavietė „Apuokynė“, esanti netoli Kačerginės. Kol kursite ugnį ar pjaustysite skanėstus pavėsinėje, vaikai galės dūkti ant jiems skirtų atrakcionų.

Jei į iškylaujate retai – Paulius ir Laura sukrovė savo pasiūlymų krepšį, kuriame ne tik įdomūs grilio patiekalai, bet ir daug maistingų užkandžių idėjų. Gero kelio!

Didžiojo Siaurio poilsiavietė

Kai karštą vasaros dieną norisi gaivos, Laura su šeima lekia prie ežero. Didžiojo Siaurio poilsiavietė Labanore – rojus ir vaikams, ir suaugusiems. Visai greta kranto įrengta laužavietė, tad kol ruošite kepsnį vaikai galės maudytis, o jei norisi lengvo maisto, peržiūrėkite Lauros iškylos krepšelį – ji turi daug pasiūlymų, kaip pavalgyti skaniai ir maistingai.

„Girelės“ poilsiavietė

Poilsiui su šeima Laura skiria daug dėmesio, stengiasi rasti kuo įdomesnių bei gražesnių vietų, todėl „Girelės“ poilsiavietę Kaišiadoryse drąsiai rekomenduoja ir jūsų šeimai. Veiklos ten užtenka visiems: maudynės ežere, pažintinis takas, gardūs užkandžiai, kepsniai gryname ore ar pavėsinėje, jei oras prastesnis. O ir patarimų iškylos krepšeliui keliaujant su šeima Laura ir Paulius turi daug – juk reikia patenkinti kiekvieno norus, jūs žinote. Skanaus poilsio!

Gauštvinio ežero stovyklavietė

Aktyvaus laisvalaikio šalininkė Laura renkasi vietas, kad pramogų netrūktų visai šeimai. Gauštvinio ežero stovyklavietėje vaikai su Pauliumi ir maudosi, ir tinklinį ar krepšinį pažaidžia. Turbūt įsivaizduojate, kokie alkani po to būna! Laurai tai ne bėda – jos iškylos krepšelyje kruopščiai atrinkti produktai, kad ne tik pilvo gurgimą numalšintų, bet ir maistinga visiems būtų. Jau ruošiatės iškylai?

Juodųjų Lakajų stovyklavietė

Į Juodųjų Lakajų stovyklavietę Lauros ir Pauliaus šeima vyksta, kai nori tikro poilsio. Ežeras, medžių ošimas nuramina ir atpalaiduoja, o maistas su nuostabiu vaizdu skaniai užbaigia puikią dieną – juk Lauros iškylos krepšelyje visada rasite įvairų daržo gėrybių ar „Meistro kokybės“ gaminių. Skanaus ir jums!

Luko Balandžio / 15min nuotr./ Juodieji Lakajai
Luko Balandžio / 15min nuotr./ Juodieji Lakajai

Judupėnų tvenkinio stovyklavietė

Jei dairotės, kur paiškylauti Žemaitijoje, Lauros ir Pauliaus šeima rekomenduoja Judupėnų tvenkinio stovyklavietę. Ir atsigaivinsite, ir viską iškylai rasite: stalai, laužavietės, žaidimų aikštelė vaikams, o Lauros paruoštas iškylos krepšelis pravers ir jūsų šeimos popietei. Gražių dienų!

Laumėnų poilsiavietė

Kad iškylos vaikams gali būti ne tik smagios, bet ir pažintinės, Laura ir Paulius nei kiek neabejoja. Būtent todėl į Laumėnų poilsiavietę visa šeima važiuoja ne tik pasiausti ar skaniai gamtos apsupty pavalgyti, bet ir pažinti – šioje vietoje įveisti vertingi želdiniai. O kad pažinimas eitųsi lengvai, Lauros ir Pauliaus iškylos krepšelyje visada pilna skanėstų!

Mažosios Dailidės paplūdimys

Kai Lauros ir Pauliaus šeima nori laiką praleisti linksmai, renkasi Mažosios Dailidės paplūdimį Alytuje. Pamatysite, kiek ten pramogų! Džiaugsmas kiekvienam šeimos nariui. Tik iškylos krepšelį didesnį sukraukite, nes, tikėtina, užtruksite ten visą gražią dieną. Keliaujam?

www.alytusinfo.lt/Mažasis Dailidės ežeras
www.alytusinfo.lt/Mažasis Dailidės ežeras

Bražuolės stovyklavietė

Pabėgimas į gamtą Lauros šeimai – šventas reikalas, o Bražuolės stovyklavietė patinka visiems: didelė pieva, upelis ir, be abejo, Pauliaus suruoštas iškylos krepšelis, kuriame pilna maistingų ir gardžių užkandžių vaikams ar skaniai pamarinuotas kepsnys Laurai. Susitikime ten!

Noriškių miško poilsiavietė

Jeigu jūsų šeima taip pat visuomet atostogauja gamtoje, Laura ir Paulius rekomenduoja Noriškių miško poilsiavietę. Čia gera net ir per lietų, nes pavėsinėje vietos prie stalo užteks visiems, svarbiausia, nepamirškite iškylos krepšelio. Ir pažiūrėkite į Lauros ir Pauliaus šeimos – jie turi gerų idėjų visiems šeimos nariams!

Pažaislio paplūdimys

Ten, kur gamta ir vandens pramogos – ten ir Lauros šeima. O Pažaislio paplūdimyje jie ir pailsi, pasimaudo, ir šaunią iškylą pasidaro. Su vaikais tai kartais nėra paprasta, bet Laura žino daug gudrybių, kad jie valgytų ir sveikai, ir skaniai. Visos gudrybės, kurios padės ir jums, – Lauros iškylos krepšelyje, pažiūrėkite!

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Pažaislio vienuolynas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Pažaislio vienuolynas

Skaisčio poilsiavietė

Vasaros atostogos vaikams prasideda, bet pažinimas tęsiasi! Laura ir Paulius išvykai renkasi Varnikus Trakų rajone, kur ideali vieta poilsiui prie ežero, o ir aplankyti yra ką (Varnikų piliakalnį, pažintinį taką, Užutrakio dvarą). Kad energijos netrūktų, Paulius priruošia pilną iškylos krepšelį: maistingi užkandžiai, mėsa kepti ir kiti skanėstai. Junkitės prie mūsų!

Poilsiavietė „Šeirė“

O kad visos išvykos į gamtą net ir prastu oru būtų tokios smagios kaip poilsiavietėje „Šeirė“ prie Platelių ežero... Pauliaus ir Lauros šeima čia laiką praleidžia ypatingai: maudynės, supynės, išsidūkimas iki paskutiniųjų ir tada skaniausia tėčio paruošta iškyla! Kokį iškylos krepšelį susikrausite jūs?

Luko Balandžio / 15min nuotr./Platelių ežeras
Luko Balandžio / 15min nuotr./Platelių ežeras

Valų poilsiavietė

Valų poilsiavietę Laura su Paulium renkasi ir vasarą, ir kitais sezonais – vaizdai čia žavingi net su sniego užklotu. Na, o šiltuoju metų laiku galima išnaudoti visus jos privalumus ir suruošti puikią iškylą šeimai. Mėgstamiausius šeimos užkandžius ir produktus rasite iškylos krepšelyje. Pasimėgaukime!

Vilkokšnio ežero paplūdimys

Ežeras vasarą – neabejotinai vienas svarbiausių gero poilsio atributų Pauliaus ir Lauros šeimai ir ypač vaikams, todėl jie traukia ten, kur visi galėtų pasimaudyti. O Vilkokšnio ežero paplūdimyje dar ir iškylą gali pasidaryti. Kaip Paulius jai ruošiasi ir kokius produktus renkasi? Viskas jos iškylos krepšelyje. Neabejojame, patiks ir jums!

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilkokšnio ežeras
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilkokšnio ežeras

Žemuogių kalno poilsiavietė

Kai norisi surengti vaikams įsimintiną iškylą, Laura su Paulium juos vežasi į Žemuogių kalno poilsiavietę prie Bridvaišio ežero, kur galima ir nakvynei su palapinėmis apsistoti. Patikėkite, prisiminimai visam gyvenimui garantuoti. O kur dar kruopščiai paruoštas maistas, kad net pirštus apsilaižyti galima… Ir viskas sveika – kaip tik augančiam organizmui. Gardaus savaitgalio visiems!

Daugiau maršrutų galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius