Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 14

Priežastys, kodėl tam tikru gyvenimo laikotarpiu verta keliauti vieniems

Žmonės, norintys unikaliu būdu pamatyti pasaulį, dažnai renkasi keliauti vieni. Kai socialiniai tinklai nuolat apsupa mus kitų mintimis ir patirtimis, tampa vis svarbiau atsijungti ir gyvenimą patirti iš savo perspektyvos.
Mergina viešbutyje
Mergina viešbutyje / 123rf.com
Temos: 2 Kelionės Pasaulis

Keliavimas be palydos gali gąsdinti, ypač tuos, kurie save laiko socialiniais drugeliais, rašo thisisinsider.com. Tačiau dauguma žmonių, kurie atostogauja vieni, suvokia, kad laimingiausios ir daugiausia pasitenkinimo suteikiančios akimirkos yra tos, kurias jie praleido tik savo kompanijoje.

Su draugais keliauti tikrai nuostabu, tačiau, jei norite iš tiesų atsipalaiduoti ir augti kaip žmogus, štai kelios priežastys, dėl kurių nuotykis be palydos yra būtent tai, ko jums reikia.

Kai keliaujate vieni,galite keltis, kada norite, valgyti, kur norite, pamatyti tai, ką norite, – viską sprendžiate jūs.

Ką nors darydami vieni, turite daugiau laisvės

Yra žinoma, kad bet kokia kelionė su draugais reiškia bent dvi valandas, praleistas ginčijantis, ką veikti toliau. Kai kurie jums įdomūs dalykai gali būti neįdomūs jūsų kelionės palydovams ir atvirkščiai. Kiekvienas žmogus turi savo skonį ir norimų pamatyti dalykų sąrašą.

Kita vertus, kai keliaujate vieni, su savo laiku galite elgtis taip, kaip norite. Galite keltis, kada norite, valgyti, kur norite, pamatyti tai, ką norite, – viską sprendžiate jūs.

Būsite priversti išeiti iš savo komforto zonos

Kai kartu pasimetate naujame mieste arba praleidžiate svarbią kultūrinę pramogą, draugų kompanija sukuria saugią aplinką panikai, kai kas nors nevyksta pagal planą. Tačiau, kai esate vieni, esate priversti sukaupti savo drąsą ir problemas spręsti savarankiškai.

Kuo tapsite, kai išnyks visi įprasti „saugos tinklai“? Kaip bendrausite su jus supančiu pasauliu? Kai esate išstumti iš savo komforto zonos, galite išsigąsti, tačiau tai suteiks jums jėgų, kai suvoksite, kad galite išgyventi ir savarankiškai.

123rf.com /Keliautoja
123rf.com /Keliautoja

Pailsėti yra daug paprasčiau

Kelionės su draugais linkusios būti labai aktyvios ir atima svarbiausią atostogų dalį – poilsį ir atsipalaidavimą.

Kai keliaujate vieni, visada turite pasirinkimą visą dieną praleisti vaikščiojant arba voliojantis lovoje ir mėgaujantis kambarių aptarnavimo paslaugomis – ir niekas jūsų už tai nesmerks.

Tai suteiks jums galimybę atrasti, kas iš tiesų esate

Galbūt keliavimas be draugų jums padės sužinoti, kas iš tiesų esate – o tai yra svarbiausia. Muziejų, restoranų ar kitų vietų lankymas leis giliau pajusti visas patirtis, suteiks laiko introspekcijai.

Galbūt to nesuprasite, kol pagaliau to nepatirsite – jums greičiausiai reikia praleisti laiką vieniems. Jei ieškote erdvės pamąstyti, ko norite iš gyvenimo, o gal tiesiog norite išreikšti meilę sau, atostogos be palydos ir kelios pamąstymų dienos daro stebuklus. Pabandykite ir atostogų bilietus vienam asmeniui pirksite dažniau, nei tikitės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius