-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 09

Storiausias pasaulyje modelis?

Kai sveri 280 kilogramų apie modelio karjerą gali nė nesvajoti? Nebūtinai. Štai Christinai Paez papildomi kilogramai, pasak jos, esą visiškai netruko. „Aš stora, graži ir seksuali. Ir ką? Tikrai nesiruošiu slėptis nuo pasaulio tik todėl, kad esu labai apkūni“, - tikina moteris.
Apkunus modelis Christinai Paez
Apkūnus modelis Christina Paez / „Youtube“ stopkadras
Temos: 2 Antsvoris Nutukimas

Jos istorija paženklinta tragiškos lemties ženklu – trijų vaikų mama neteko vienos dukros Maribellos, dėl to paniro į gilią depresiją. Ilgus metus ji savo liūdesį bandė numalšinti dideliais kiekiais pyragų, dešrainių ir kitokių kaloringų skanėstų. Nenuostabu, kad priaugo labai daug svorio. Tada ji liūdėjo dėl savo išvaizdos. Tačiau kai 39-erių metų moteris pateko į grupę, dievinančią nemenkus apvalumus, jos gyvenimas nušvito naujomis spalvomis.

Dabar Christinos svoris ir išvaizda jai neša nemenką pelną, kadangi moteris tapo... modeliu, už kurio nuotraukas mokami ne tokie jau maži pinigai ir jai visai nė motais, net jei reikia pozuoti su bikiniu.

„Dabar nesiruošiu mesti svorio“, - tikina Christina, sulaukianti didžiulio gerbėjų palaikymo. Auginanti tris vaikus sūnų Marco (19 m.), dukrą Ruby (18 m.) ir pagranduką Rigabento moteris po to, kai 2003 m. neteko dukrelės sako, jautėsi lyg rūke. „Pradėjau be saiko valgyti, vartoti alkoholį. O mano vaikus prižiūrėjo sesuo“, - prisimena sudėtingą gyvenimo tarpsnį.

Tuo metu išeiti į gatvę tapdavo tikru iššūkiu, kadangi varstydavo pašaipūs aplinkinių žvilgsniai, įžeidžiančios replikos. „Jau nuo pat vaikystės mano svoris kėlė problemų. Kad ir kaip stengdavausi gyventi aktyvų gyvenimą ir kuo daugiau judėti, man niekaip nepavykdavo. O svoris ir toliau augo, ypač po gimdymų ir susirgus depresija“, - pasakoja Christina, kurią prieš penkerius metus dargi paliko antrasis vyras Frego. Ji sunkiai galėjo pati nueiti į tualetą ar pasiruošti maisto be kitų pagalbos...

O dabar ji atstovauja „Big Beautiful Women“ (BBW) (liet. Didelėms gražioms moterims) ir pirmąkart gyvenime, sako, atsikračiusi kompleksų dėl savo išvaizdos. Ir nors dukra Ruby sako, kad mama save taip tik apgaudinėja, Christinos tai nestabdo. „Dabar jaučiuosi kaip princesė ir tikrai esu laiminga“, - tikina Christina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius