-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 18

Žurnalo „Laima“ naujausiame numeryje: Kodėl jos TAIP atrodo?!

Prekybos vietose jau pasirodė naujausias, balandžio mėnesio, žurnalo „Laima“ numeris. Štai kelios užuominos, kokias temas ir herojus jame rasite!
Žurnalo „Laima“ balandžio mėnesio viršelis
Žurnalo „Laima“ balandžio mėnesio viršelis
Temos: 1 Mada

Kodėl jos TAIP atrodo?!

Fizinė veikla ir mityba pastaruoju metu tapo itin svarbios mūsų gyvenime. Tačiau yra profesijų, kurioms nepavaldūs mados vėjai. Būti sveikiems ir gražiems reikia visada. Modelis, profesionali sportininkė, trenerė ir dietologiją baigusi TV laidų vedėja – jei kada svarstėte, kuo gyvos šios nuostabios moterys, turite galimybę tai sužinoti dabar. 

Simona Burbaitė, Airinė Palšytė, Svetlana Stankevičienė, Agnė Zacharevičienė svečiuojasi „Laimos“ sveiko gyvenimo klube ir dalijasi savo gyvenimo būdo strategija. 

Gedmanto Kropio/žurnalo „Laima“ nuotr./Agnė Zacharevičienė, Airinė Palšytė, Svetlana Stankevičienė ir Simona Burbaitė
Gedmanto Kropio/žurnalo „Laima“ nuotr./Agnė Zacharevičienė, Airinė Palšytė, Svetlana Stankevičienė ir Simona Burbaitė

Po devyniais užraktais

Mados renginiai ir landšafto dizainas Renatos Mikailionytės metus skelia į dvi dalis: vieną pusmetį ji daugiau nardo podiumų užkulisiuose, kitą – skęsta gamtoje. Visada stilinga, itin disciplinuota ir patikima, ji yra iš tų moterų, kurios būdamos viešumoje kelis dešimtmečius sugeba nenusibosti.

Neseniai dėkodama už šūsnį sveikinimų gimtadienio proga savo feisbuko profilyje ji draugams priminė garsiojo Sido Viciouso atliekamą kūrinį „My Way“ – garsiausio punk subkultūros atstovo interpretuotą lyriškąją Franko Sinatros dainą. Prasmingi žodžiai, pasislėpę už chuliganiško atlikimo. Renatos braižas. Jį tikrai atpažinsite ir pokalbyje tete-a-tete su „Laima“.

Pauliaus Gasiūno/žurnalas „Laima“ nuotr./Renata Mikailionytė
Pauliaus Gasiūno/žurnalas „Laima“ nuotr./Renata Mikailionytė

Maži stabtelėjimai

Kalbėdamas apie ką nors jautraus jis gali apsiašaroti ir šito visai nesigėdija. Gali cituoti Mahatmą Gandhi („Aukščiausias mūsų būties įstatymas yra sąžinės balsas“) arba prisipažinti, kad kaip vyras visai nenori atrodyti primityviai agresyvus, atvirkščiai – nešantis meilę ir ramybę. Toks yra vienos garsiausių latvių grupių „Brainstorm“ lyderis Renaras Kauperis.

Netrukus – grupės koncertinio turo „7 Steps of Fresh Air“ startas Vilniuje. Tad pats metas su scenos žvaigžde iš Latvijos mums susipažinti darkart. 

Atviras pašnekesys apie muzikinę karjerą, 26 metus trunkančią vyrišką „Brainstorm“ muzikantų draugystę, dar mokykloje sutiktą gyvenimo moterį, talentingus sūnus ir per skaudžią patirtį išmoktą pamoką: „Reikia stengtis gyventi adekvačiai, kad liktų laiko ir darbui, ir šeimai, ir poilsiui.“ 

Tatjanos Vlasovos/žurnalas „Laima“ nuotr./Renaras Kauperis
Tatjanos Vlasovos/žurnalas „Laima“ nuotr./Renaras Kauperis

Jis trokšta romantikos, o ji – aistros

Iki seksualinės revoliucijos ir efektyvių kontraceptikų eros dauguma moterų kūnišką meilę priimdavo kaip santuokinę pareigą, kurią atlikus gimsta vaikai. Norėdami įsiteikti vyrai turėdavo demonstruoti romantiškus jausmus, švelnumą, o moterys tuo nuoširdžiai mėgaudavosi. Tai būdavo intymaus suartėjimo preliudija.

Šiandienos emancipuotos dailiosios lyties atstovės – ne ankstesnių kartų drovios merginos. Tai moterys, kurios pažįsta savo kūną ir tikisi iš partnerio ne vien meilių žodžių, bet ir seksualinio išprusimo. Kaip reaguoti į aktyvias, žinančias, ko nori, ir neretai labiau patyrusias damas, daugeliui vyrų yra mįslė. Atrodo, kad lygių galimybių eroje metas abiem lytims iš naujo ieškoti sugyvenimo ir miegamajame.

Vida Press nuotr./Pora lovoje
Vida Press nuotr.

Ką apie tai mano psichologai? Kaip mus veikia stereotipai? Galų gale, kuo nepatenkinti tikrieji šios temos herojai – JIS ir JI? 

Šįkart su „Laima“ – pirkinių gidas „LAIMA. Shopping“! 

Išskirtinis interviu su modeliu, aktore Sienna Miller, drabužinės revizija su interjero dizainere Etme Kuliešiute ir... net 167 madingi pirkiniai.

Pirkinių gidas „LAIMA. Shopping“
Pirkinių gidas „LAIMA. Shopping“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius