-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antroji „Vyrų mados savaitė“ vėl ieškos stilingiausio Lietuvos vyro

Pirmosios Lietuvoje „Vyrų mados savaitės“ sumanytojai vyrų stiliaus namai ir meno erdvė „Trend Wave“ kovo 2–12 d. pristatys jau antrą vyriškos mados fiestą ir šiemet žada nustebinti dar labiau nei praėjusiais metais.
„Pitti Uomo“ vyrų mados savaitė Florencijoje
„Pitti Uomo“ vyrų mados savaitė Florencijoje / Marijos Palaikytės nuotr.

„Pirmoji „Vyrų mados savaitė“ buvo išties ypatinga – mums pavyko išpildyti jau keletą metų puoselėjamą idėją atkreipti dėmesį į vyrišką estetiką ir atskleisti glaudų ryšį tarp mados ir meno. Be to, pati būdama dėstytoja, prioritetu laikau ir išskirtinį dėmesį edukacinei ir pažintinei renginio turinio daliai. Didžiuojamės, kad jau pirmaisiais metais į Lietuvą pavyko pritraukti tokią tarptautinio lygio mados ir modernaus meno žvaigždę kaip Daniele'į Cavalli! Toks startas įpareigoja, tad ir šiemet ruošiame staigmeną“, – teigė „Trend Wave“ įkūrėja Marija Palaikytė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Marija Palaikytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Marija Palaikytė

Pirmoji „Vyrų mados savaitė“ lankytojus traukė ir Lietuvoje pripažintų mados industrijos atstovų bei užsienio svečių edukacinėmis paskaitomis – savo patirtimi dalijosi Juozas Statkevičius, M.Palaikytė, Aistis Mickevičius, vyriškos mados dizaineris iš Italijos Massimiliano Donnarumma ir kiti. Itin didelio susidomėjimo sulaukė ir „Stilingiausio Lietuvos vyro“ rinkimai.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Juozas Statkevičius ir Marija Palaikytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Juozas Statkevičius ir Marija Palaikytė

„Stilingiausiojo rinkimai buvo viena pagrindinių „Vyrų mados savaitės“ sudedamųjų dalių. Tokiu būdu norėjome pagerbti tuos, kurie nebijo atrasti ir parodyti savo stiliaus, nes tai gali tik brandi ir susiformavusi asmenybė. Džiaugiamės, kad Lietuvoje išsiskiriančių žmonių iš tiesų nemažai. Todėl praeitų metų nominacijose varijavo skirtingų stilių atstovai: nuo klasikos iki bohemos, nuo sceninio įvaizdžio iki moderno.

Vis dėlto Metų stilingiausio vyro titulą laimėjo neabejotinai viena ryškiausių Lietuvos asmenybių, iškiliausias šalies dizaineris Juozas Statkevičius, jo laukė pagrindinis prizas – kelionė į Niujorką! Šiais metais vėl dairomės įdomių, išskirtinio stiliaus vyrų, todėl verta pasitempti ir nebijoti išsiskirti iš minios. Tuo labiau kad kasmet nominacijų sąrašą pildysime naujomis kategorijomis, tad nuobodu tikrai nebus, pažadame!“ – pasakojo „Trend Wave“ bendraturtė Julija Valiulienė.

M.Palaikytės teigimu, pagrindinė organizatorių ambicija – šį plataus spektro renginį užauginti iki tarptautinio lygio mados festivalio.

„Tai nėra tik vyrams skirtas renginys išskirtinai tik apie vyrišką madą. Tai ypatingas kultūrinis projektas, kuris skirtas visiems. Šių metų turinys labai išsiplėtė, tačiau visada sieksime išlaikyti pamatinę idėją – mados ir meno ryšį. Parodos, kolekcijų pristatymai, tarptautinio lygio mados industrijos ekspertų pranešimai, „Pop Up“ parduotuvė, „Stilingiausio Lietuvos vyro“ rinkimai – visa tai bus antrojoje „Vyrų mados savaitėje“, – būsimo renginio idėja dalijosi M.Palaikytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius