Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chanel“ šou svečių stilius: ką vilkėjo Holivudo aktorės ir prancūzų modeliai?

Antradienį Paryžiuje esančiuose Didžiuosiuose rūmuose (pranc. Le Grand Palais) prancūzų mados namai „Chanel“ surengė dar vieną žavingą kolekcijos pristatymą. Šį kartą mados namų kūrybos gerbėjai stebėjo 2019 m. pavasariui ir vasarai skirtus aukštosios mados kūrinius. Kolekcijos pristatyme svečiavosi Holivudo aktorės Tilda Swinton, Kristen Stewart, atlikėjas Pharrellas Williamsas su žmona ir daug kitų žymių asmenybių.
Alma Jodorowsky, Marion Cotillard, Tilda Swinton, Kristen Stewart
Alma Jodorowsky, Marion Cotillard, Tilda Swinton, Kristen Stewart / „Scanpix“/„Sipapress“ nuotr.

Didžiausia šios kolekcijos sensacija tapo paties maestro Karlo Lagerfeldo dingimas. Tiksliau – dizaineris kolekcijos pristatymo pabaigoje nepasirodė ant podiumo. Svečiams buvo pranešta, kad mados namų kūrybos vadovas jaučiasi pavargęs.

Nepaisant jo gerbėjus pasitikusios žinios ir žvarboko žiemos oro, į šį šou susirinko žavinga publika. Tarp garbių svečių – aktorės T.Swinton, K.Stewart, Marion Cotillard, britų aktorė Ella Purnell, amerikiečių aktorė, atlikėja ir dainų autorė Tessa Thompson, reperis, dainų autorius ir įrašų prodiuseris Ph.Williamsas, prancūzų aktorė ir dainininkė Cecile Cassel, amerikiečių ir norvegų aktorė ir modelis Kristine Frøseth, prancūzų modelis ir muzikos prodiuserė Caroline de Maigret, prancūzų aktorės ir modeliai Carole Bouquet ir Marine Vacth, 74-erių aktorė Geraldine Chaplin ir kt.

Ką vilkėdami į „Chanel“ kolekcijos pristatymą susirinko žymūs asmenys, kviečiame pasidairyti po nuotraukų galeriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius