-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerės A.Kuzmickaitės kūryba papuošė žurnalo „Vogue Portugal“ puslapius

Viena garsiausių ir talentingiausių Lietuvos drabužių dizainerių Agnė Kuzmickaitė dar kartą įrodė, kad taip ji vadinama ne veltui – dizainerės kurti drabužiai papuošė mados almanacho „Vogue“ puslapius, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Agnė Kuzmickaitė ir modelis, vilkintis jos kurtą kombinezoną
Agnė Kuzmickaitė ir modelis, vilkintis jos kurtą kombinezoną / 15min koliažas

Nors mados industrijos pandemija ir karantinas taip pat neaplenkė, A.Kuzmickaitei 2020-ieji buvo darbingi – pavasarį ir rudenį savo naująsias kolekcijas dizainerė pristatė pagrindinėje, bene svarbiausio pasaulio mados renginio, Londono mados savaitės programoje ir surengė grandiozinį pristatymą Vilniuje.

O metus vainikuoja dar vienas neeilinis įvykis – žinoma ir ypač geidžiama manekenė Aweng Chuo Portugalijos „Vogue“ žurnalo fotosesijai pozavo vilkėdama A.Kuzmickaitės juodą, baltais drugeliais margintą kombinezoną ir kepurėlę. Tiesa, būtent portugališkasis „Vogue“ leidimas mados bendruomenės pastaruoju metu vertinamas kaip ypač inovatyvus.

Asmeninio archyvo nuotr./Agnė Kuzmickaitė rankose laiko žurnalą „Vogue Portugal“
Asmeninio archyvo nuotr./Agnė Kuzmickaitė rankose laiko žurnalą „Vogue Portugal“

Apie tai, kad žurnale „Vogue Portugal“ bus publikuojama nuotrauka su jos kurtu drabužiu, Agnė sužinojo netikėtai, iš agentės Londone, kuri ir atsiuntė straipsnio išklotines, o kad ši puiki naujiena – tikrai tiesa, žinoma moteris įsitikino gavusi žurnalą į savo pašto dėžutę.

Dizainerė atvirauja, kad po kolekcijų pristatymų dažnai susilaukia klausimų, ar apsimokėjo rengti brangų šou, ir sako, kad tai sunkiai pamatuojama nauda:

„Dirbu nuosekliai, kryptingai, nuolat atnaujinu elektroninę parduotuvę naujais drabužių ar aksesuarų modeliais, kuriu kostiumus spektakliams, rengiu kolaboracijas su partneriais, daugelis šių projektų tampa ilgalaikėmis draugystėmis.

Taip pat kasmet surengiu kolekcijų pristatymus ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautiniuose mados renginiuose bei mados savaitėse. Malonu, kad darbą įvertina ir klientai, ir tarptautinė mados bendruomenė.

Sužinojusi apie publikaciją „Vogue“, aišku, labai apsidžiaugiau – man tai tikrai daug reiškia. Matyti savo drabužius ir savo pavardę tarp garsiausių pasaulio dizainerių mados biblija tituluojamame žurnale man yra didelis pasiekimas ir įvertinimas“, – džiaugiasi drabužių dizainerė A.Kuzmickaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius