Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Elie Saab“ savo naujausią kolekciją pristatė įstabiu filmu

Šį rudenį jau tapo įprasta, kad tik nedidelė dalis mados namų rengia gyvus 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijų pristatymus. Kiti tai daro visuomenei pateikdami sukurtą kolekcijos pristatymo filmą. Tokį formatą pasirinko ir libaniečio dizainerio vadovaujami mados namai „Elie Saab“.
„Elie Saab“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai
„Elie Saab“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai / Vida Press nuotr.

„Libaniečiai visada žvelgia į priekį, mes gyvename dėl rytojaus ir planuojame, kad viskas būtų geriau ir gražiau“, – vogue.co.uk iš gimtojo Beiruto sakė dizaineris Elie Saabas.

Dizaineris linkęs teigiamai vertinti ateitį, nepaisant to, kad jam tenka restauruoti savo XX a. pradžios namą, kuris buvo smarkiai apgadintas per rugpjūčio mėnesį įvykusį uosto sprogimą, per kurį žuvo 200 žmonių ir tūkstančiai buvo sužeisti.

E.Saabui teko rūpintis ir ateljė, kuri per sprogimą buvo sunaikinta, atkūrimu. Prabėgus 15 dienų po sprogimo dizainerio 200 žmonių komanda grįžo į ateljė, dirbo dieną ir naktį, kad ją atstatytų.

Naujausia dizainerio kolekcija, skirta 2021 m. pavasariui ir vasarai, pavadinta „New Dawn“ (liet. „Nauja aušra“). Vietoj Paryžiaus mados savaitės podiumo, dizaineris kolekciją pristatė ritualiniu filmu.

VIDEO: „Elie Saab“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcija

Joje gausu ryškių rausvų, aitrių žalių, blyškių turkio ir saulėtų geltonų atspalvių. Taip pat – daug baltos spalvos, nes, kaip sakė dizaineris: „Mes svajojame apie taiką ir ramybę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius