Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrės Stonkuvienės pasiūlymas: 3 skirtingi įvaizdžiai Meilės dienai

Kasmet daugelis jaunų merginų ir moterų suka galvą, kuo pasipuošti šv. Valentino dieną, kai svarbiausiu akcentu tampa viliojanti ir romantišką nuotaiką atitinkanti apranga. Mados ir stiliaus tinklaraščio autorė ir televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė šiemet Meilės dieną siūlo švęsti kitaip – atsisakant klišėmis tapusių stiliaus atributų.
Indrė Stonkuvienė
Indrė Stonkuvienė / Robertio Valiulio nuotr.

Raudona aptempta suknelė, raudoni aukštakulniai, rausvi aksesuarai – atsibodę ir banalūs šv. Valentino dienos atributai? Mados ir stiliaus tinklaraščio „Deichmann Trendblog“ autorė I.Stonkuvienė dalijasi trimis įvaizdžio idėjomis, padėsiančiomis šią Meilės dieną sutikti atrodant kitaip, nei įprasta.

Romantiška vakarienė restorane

Dažniausias šv. Valentino dienos scenarijus – romantiška vakarienė restorane. I.Stonkuvienė teigimu, kad net įprasčiausia tradicija, tinkamai parinkus aprangą, gali virsti išskirtiniu vakaru.

Gamintojų nuotr./Valentino dienos apranga
Gamintojų nuotr./Valentino dienos apranga

„Nors vakarieniaudamos restorane dažniausiai renkamės eleganciją, tai nereiškia, kad turime rengtis nuobodžiai. Šią Valentino dieną sutikite kitaip: pamirškite tobulai prigludusio silueto sukneles, kurios dažnai ne tik pabrėžia privalumus, bet ir paryškina trūkumus.

Šį sezoną išlieka madingas devintąjį dešimtmetį menantis įvaizdis, siūlantis laisvą, pašėlusį, hipių laikų stilių, papildytą subtilia elegancija. Todėl šią meilės dieną rinkitės romantiškas, lengvai krintančias sukneles, puoštas nėriniais ir įvairiais raštais“, – sakė I.Stonkuvienė.

Šį sezoną išlieka madingas devintąjį dešimtmetį menantis įvaizdis, siūlantis laisvą, pašėlusį, hipių laikų stilių, papildytą subtilia elegancija.

Dabar itin populiarėja gėlių motyvai, tad stiliaus tinklaraštininkė siūlo rinktis gėlių raštais puoštą aprangą ar aksesuarus. Įvaizdį, pasak jos, padės užbaigti žaismingi auliniai batai masyviais padais. Jie galėtų tapti puikia alternatyva raudoniems aukštakulniams.

Ieškančioms saugesnio palaidinės ir kelnių derinio varianto, žymi moteris rekomenduoja rinktis palaidines platėjančiomis rankovėmis.

„Šiandien parduotuvių lentynose galite išvysti gausybę palaidinių platėjančiomis rankovėmis – ši devintojo dešimtmečio tendencija dabar itin madinga. Todėl šv. Valentino dieną „neprašausite“ priderinusios tokią palaidinę „iškirptais“, apnuogintais pečiais. Jeigu rinksitės vienspalvę aprangą, prie jos derinkite ryškius aksesuarus: aplikacijomis dekoruotą rankinę, masyvius auskarus ar tiesiog ryškiai pasidažykite lūpas – jos pagyvins kiekvieną įvaizdį“, – teigė I.Stonkuvienė.

Vienišių Valentino diena – vakarėlis klube

Vienišiai šią dieną dažniausiai mini ne romantiškoje aplinkoje, o siautulingų šokių aikštelėje. Anot I.Stonkuvienės, išskirtinis įvaizdis gali padėti atkreipti dėmesį ir išsiskirti iš minios.

Gamintojų nuotr./Valentino dienos apranga
Gamintojų nuotr./Valentino dienos apranga

„Sportiniai bateliai Valentino dieną? Kodėl gi ne! Tipinę naktinių klubų avalynę keiskite sportiniais bateliais, dekoruotais blizgiomis detalėmis. Jie ne ką mažiau nei aukštakulniai išlaikys šventinę nuotaiką ir leis jaustis patogiai. Užgimęs gatvėje, o dabar užkariavęs net aukštosios mados podiumus nerūpestingas laisvalaikio stilius itin madingas.

Todėl derinkite iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus drabužius: medvilniniai marškinėliai su šmaikščiu užrašu, margi ar dryžuoti ir puošnus, metalo atspalvių midi ilgio sijonas. Pastarasis buvo madingas rudenį-žiemą, bet iš mados tendencijų neketina trauktis ir šiltuoju sezonu“, – sakė I.Stonkuvienė.

Moters teigimu, šį sezoną madingas išlieka ir futuristinis stilius su metalo atspalviais, gausybe žvynelių ir blizgučių. Jie šv. Valentino naktį puikiai pakeis tradicines raudoną ir rožinę spalvas.

Jauki šventė šeimos apsuptyje

Nors Valentino diena dažniausiai asocijuojasi su romantiškomis akimirkomis dviese, anot I.Stonkuvienės, ją galima švęsti ir su visa šeima. Nesvarbu, ar nusprendžiama vakarą leisti kino teatre, spektaklyje, restorane, ar pasidaryti gardžią vakarienę namuose, žymi moteris skatina nepamiršti susikurti sau šventės ir pasipuošti.

Gamintojų nuotr./Valentino dienos apranga
Gamintojų nuotr./Valentino dienos apranga

„Visos mamos, turinčios mažų vaikų, mane supras – mums šv. Valentino diena įgauna kitokią prasmę. Nesvarbu, kokį dienos scenarijų pasirinktume, net ir ketindamos patogiai lakstyti paskui vaikus vis tiek norime išlikti stilingos. Todėl siekdamos atrodyti šventiškai, rinkitės laisvalaikio tipo kelnių ir švarko derinį, kuris nevaržys judesių leidžiant laiką su vaikais“, – patarė I.Stonkuvienė.

Pasak jos, šį sezoną labai madinga sportinė elegancija (angl. athluxury), kuri sportinę aprangą „perkelia“ į šventinį ir puošnų stilių.

„Tai tiesiog tobulas pasirinkimas mamoms! Pabodusias Meilės dienos spalvas – raudoną ar rožinę – pakeiskite vienu madingiausių žemės atspalvių – chaki – ar tiesiog žalia. Nors pernai ji buvo užleidusi vietą pasteliniams melsviems ir rausviems atspalviams, šį sezoną susigrąžino savo populiarumą. Todėl prie tokios aprangos drąsiai rinkitės ne tik sportinę avalynę, bet ir smėlio spalvos aulinukus“, – patarimais dalijosi stiliaus tinklaraščio autorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius