Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Išleistuvėms – kad ir pižamą primenantis kostiumas

Mokyklos išleistuvės jau visai čia pat. Ir jei vis dar nežinote, ką apsivilkti šiai svarbiai progai, stilistė ir tinklaraščio apie madą TryOn.lt autorė Kristina Danilevičė jums patars, kaip atrodyti stilingai ir gražiai šią ypatingą dieną.
Išleistuvių mados
Išleistuvių mados / TryOn.lt nuotr.
Temos: 1 Mada

„Kadangi mada šiemet labai įvairialypė, lengva atrodyti madingai. Vis tik jei norite atrodyti stilingai, reikia ne vien aklai sekti tendencijas. Pirmiausia reikia žinoti, kaip norite atrodyti, kaip jausitės gerai ir patogiai, ir ar tai jums tinka. Kadangi spalvų gama šį sezoną labai plati, kiekviena lengvai pasirinks sau tinkamiausią: kuri labiausiai dera prie veido, odos, plaukų atspalvio, kuri labiausiai pabrėžia vienos ar kitos eilutės siluetą“, – pasakoja K. Danilevičė.

Kadangi mada šiemet labai įvairialypė, lengva atrodyti madingai. Vis tik jei norite atrodyti stilingai, reikia ne vien aklai sekti tendencijas.

Pašnekovė pastebi, kad suknelių siluetai dabar labai įvairūs. Minimalistinio stiliaus – lengvai priglundančios prie kūno, kelius dengiančios, su plonomis petnešėlėmis ar trumpomis rankovėmis, vilnijančio audinio. Tokią paprasto kirpimo suknelę galima derinti su stambesniais kaklo aksesuarais ar dideliais auskarais, įmantresne ryškiaspalve avalyne.

Šiek tiek labiau išsiskiriantys variantai – mini, kelius siekiančios ar juos dengiančios, nuo juosmens rauktos, klostuotos, dar geriau – plisuotos, raštuotos, gėlėtos suknelės.

TryOn.lt nuotr.
TryOn.lt nuotr.

Variantas drąsesnėms merginoms, norinčioms išsiskirti iš minios, – plačios kelnės ir palaidinė ar švarkas arba šiemet ypač madingas margas kostiumas, primenantis pižamą. Prie kostiumo galima derinti basutes atvirais pirštais iš plonyčių dirželių, aukso arba sidabro spalvos.

Pasirinkus margo audinio suknią ar kostiumą ar palaidinę ir sijoną, nereikėtų perlenkti su dideliais aksesuarais.

„Išleistuvėms puikiai tiktų mano šio sezono favoritas – plačių kelnių kombinezonas iš lengvo audinio, ant plonų nugaroje sukryžiuotų petnešėlių. Koralų spalvos drabužis puikiai derės su nerūpestingomis garbanomis“, – pataria tinklaraštininkė.

TryOn.lt nuotr.
TryOn.lt nuotr.

Avalynė? Tiks ir „balerinos“, ir klasikiniai smailianosiai aukštakulniai, ir basutės iš plonų dirželių, ir netgi sportiniai bateliai. O kodėl ne, jei jie siuvinėti žvyneliais, ar kokie auksiniai... Kodėl gi nepaeksperimentavus? Svarbiausia – tinkamai suderinti.

„Neseniai kartu su stiliste Agne Jagelavičiūte dalyvavome viename projekte, kurio metu Kaune įsikūrusio prekybos miestelio „Urmas“ stilingų drabužių parduotuvėse rinkome aprangos variantus abiturientų išleistuvėms.

Agnė taip pat akcentavo žaismingus, drąsius ir puikiai jaunatviškumą atspindinčius derinius. Ji patarė vengti baltos ar juodos spalvų ir pabrėžė, kad dabar vasara, todėl galima drąsiau eksperimentuoti su spalvomis ir raštais. O svarbiausia, anot jos, nereikia norėti nieko pritrenkti, reikia būti savimi. Ir nepamiršti, kad jums 18-ka, o ne 36-eri“, – pasakoja K. Danilevičė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite 15min naujienlaiškius